En kvinna tittar ut genom flygplansfönstret på stadssiluetten och solnedgången.

Billiga flygbiljetter från Santiago de Chile till Arlanda.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Santiago de Chile till Arlanda

Stockholms internationella flygplats heter Arlanda, och är Sveriges största. Flyplatsen har hela 5 terminaler, men trots detta är det avstånden nära och du kan enkelt promenera eller ta buss mellan terminalerna. Flygplatsen ligger i Sigtuna kommun, som i sig är en kommun som tillhör Stockholm. Den största orten i Sigtuna kommun är Märsta, belägen mitt emellan Stockholm och Uppsala. Boka din flygresa till Arlanda och missa inte chansen till att upptäcka dess närliggande orter!

Flyg till Arlanda- övernatta i Märsta
Märsta har ca 24 000 invånare och goda kommunikationer tack vare att den ligger nära Arlanda flygplats och E4:n. Dessutom har orten täta tåg-kommunikationer till Stockholm C och Uppsala C i och med järnvägen. Lokaliseringen av flygplatsen har haft en stor betydelse för ortens expansion. Föredrar du att bo bra, i en stillsam miljö så rekommenderas det att boka ditt boende i Märsta. Här finns riktigt vackra herrgårdar, pensionat och bed-and-breakfast i otroligt vackra naturområden. Märsta har både kulturella och historiska sevärdheter, och här bjuds det på både fornlämningar som runstenar, gravfält och borgar från forntiden.

Märsta har ett bra och trevligt utbud av restauranger i dess centrum. Missa inte att heller att besöka Arlandastad och dess köpcentrum som är belägen vid väg E4an, mellan Arlanda flygplats och avfarten till Märsta. Köpcentrumet erbjuder en stor variation på butiker, ofta till bra och billiga priser, jämfört med priserna i huvudstaden.

Golfa i Arlandastad

Tack vare alla tävlingar som redan har spelats på Arlandastad Golf så har klubben fått internationellt erkännande av elitspelare. Arlandastad Golf höll både Scandinavian Masters 2007, och SAS Masters 2008. Missa inte att möjligheten till att göra din nästa golfrunda på de fantastiska banorna som erbjuds här!

Passa på att boka dina billiga flygbiljetter från Santiago-de-Chile till Arlanda redan nu!

Populära flygplatser med avresa till Arlanda