Resguide till Santo Domingo

- Välj område -
Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 12 136:- Från 13 217:- -
Priserna är givna per person

Fakta

Top
Lokalt namn
Santo Domingo
Invånare
1.858.992
Tidszon
När klockan är 12.00 i Sverige, är den 06.00 i Santo Domingo.

Bästa restid

Top
Vid juletid kommer det många människor till Santo Domingo, men generellt är staden välbefolkad året runt. Klimatet är tropiskt och aldrig kallt, så det är alltid behagligt i Santo Domingo.

Kultur och underhållning

Top
Nattlivet i Santo Domingo är väl anpassat för nattugglor med sina många diskotek, natt- och musikklubbar. Det finns cabaret-shower, salsa- och merenguebarer, teatrar och koncerter i alla möjliga stilar runt om i byn..

Övernattning / Hotell

Top
Santo Domingo är fullspäckat med hotell, som ligger i alla prisklasser. Det finns många billiga hotell, men dessa kan också vara i förfärligt tillstånd, och de som ligger i prostitutionskvarteren kan riskeras att bli utlånade på timsbasis. Det finns möjlighet att hyra lägenhet för både kortare och längre tid. Beställ hotell i Santo Domingo här

Lokal transport

Top

Taxi

Det finns vanliga taxibolag och motorcykeltaxi i staden. Väljer man ett privat taxibolag, är det viktigt att man förhandlar om priset på förhand. Priserna stiger vid jultid.

Övrig transport

Det går stadsbussar och minibussar i huvudstaden tillsammans med cirka 7000 del-taxis, som är en kollektiv taxikörning
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.