Sista minuten till Antalya

Sista minuten till Antalya

Billiga sista minuten resor till Antalya

Ovanstående priser är ett urval av de billigaste resor inom de närmaste 4 veckorna.

Res till stämningsfulla Antalya

Bedöm resmål
4,7
(152 omdömen)
Antalya – den moderna storstaden med de många möjligheterna
Antalya är en otroligt modern och sofistikerad turkisk storstad, som har rötter i stenåldern. I dag är byn i dynamisk tillväxt, och det har många års placering i toppen av listan över Turkiets mest populära resmål naturligtvis medverkat till.

När du anländer Antalya, kommer du överraskas av den livliga staden med sina många restauranger, där du som besökande knappast kan motstå att smaka på den lokala maten. Du kan naturligtvis också hitta många trevliga kaféer, festliga barer och glittrande nattklubbar i Antalya.

Den gamla stadsdelen

Upplev den gamla stadsdelen i Antalya, där du finner en lugn och avslappnad stämning runt de smala gatorna. Gatorna är omringade av gamla, vackra hus, som efter en nyrenovering framstår precis lika eleganta som då de byggdes. Många små butiker har vuxit upp i bottenplanet på de gamla husen, och här kan du bland annat fynda souvenirer.

En god idé kan vara att gå en bit bort från huvudstråken, och in på de små sidogatorna. Här är det mindre folk, och här finner du förutom en mer genuin stämning också bättre och billigare fynd bland butikerna.

Antalyas praktfulla stränder

Antalya innebär strandliv och badsemester, och det finns goda anledningar till att det förhåller sig så. De gyllene sandstränderna bjuder in till timslång avslappning för barnfamiljer, som tryggt kan låta de små barnen leka runt i den rena sanden. Här finns också fina möjligheter till strandaktiviteter för de lite större gästerna, som kanske gärna vill göra annat än att ligga med en bok i solen.

Havsvattnet vid Antalya är otroligt klart och behagligt, och naturligtvis en stor del av strandlivet – för alla de som kommer hit för att bada.

Finn en billig charterresa till Antalya, hoppa på flyget, och upplev en oförglömlig resa till en av Turkiets verkliga semesterpärlor.

Sevärdheter och aktiviteter i Antalya

När du besöker Antalya på en charterresa, kan det vara skönt att starta semestern med att koppla av på stranden, eller varför inte ta en promenad i staden. Antalya har ett rikt kulturliv med en uppsjö attraktioner, sevärdheter och möjligheter.

Antalya har också riktigt bra museer, där det arkeologiska museet är lite av en pärla.

Du får heller inte missa en promenad i den charmiga småbåtshamnen, som anlades som en viktig handelshamn under Romarriket.

Här finns fantastiska möjligheter till shopping, för besök i någon av de vackra moskéerna, och för att njuta av livet i en äkta hamam, som är ett turkiskt badhus.

Travelmarket önskar dig riktig härlig resa till Antalya.

Resebolag med sista minuten resor till Antalya

Sista minuten resor med Detur
Sista minuten resor med Escapeaway
Sista minuten resor med Mixx Travel
Sista minuten resor med Nazar
Sista minuten resor med TripX
Sista minuten resor med TUI
Sista minuten resor med Turkietresor.se
Sista minuten resor med Ving
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.