Antalya

Hotell i Antalya

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Hitta ett hotell på den turkiska rivieran

Jämför hotellpriser - Klicka här

Beläget på den prestigefyllda turkiska rivieran vid den sydvästliga kusten av landet, är Antalya den snabbast växande staden i hela Turkiet, och är omåttligt populär året runt, med besökande från hela världen.

Denna växande hot-spot för turister är kanske bäst känd för sina bildsköna, vita stränder, men också för sina kulturhistoriska sevärdheter, böljande golfbanor och vackra omgivningar i alla väderstreck. Här finns också massor av plånboksvänliga restauranger och mindre matställen, och det är enkelt att hitta ett billigt hotell i Antalya. Med andra ord är Antalya ett mångsidigt resmål, och här finns det verkligen något för alla typer av resenärer.

Förälska dig i Antalya
Oavsett om den perfekta resan till Antalya involverar att göra så mycket eller så lite som möjligt, kommer du väldigt snabbt vänja dig vid alla valmöjligheter, både när det gäller underhållning och avkoppling. Här finns betagande historiska sevärdheter, såsom den urgamla staden Termessos med sin dramatiska teater, de surrealistiska vita klipporna och terapeutiska varma källorna i Hierapolis och Pamukkale, och de imponerande ruinerna i Perge. Detta är bara några på listan över sevärdheter som bara måste ses i Antalya, men detta populära resmål gömmer på mycket mer.
Vill du lära dig mer om områdets historik, så finns gott om museum att besöka, och de är spridda över hela området. Skulle historia inte vara det första du tänker på när du åker på semester, så finns det dock gott om andra alternativ. I Antalya kan du uppleva allt från brusande vattenfall och idylliska parklandskap till underhållande nöjesparker för hela familjen, och inte minst de vackra sandstränderna som inbjuder till både lek och avkoppling.

Även om Antalya är fullt av intressanta attraktioner och sevärdheter, så finns det än fler intressanta platser att besöka i närområdet. Om du vill utforska grannskapet så är det också praktiskt att det finns ett stort urval prisvänliga hotell i Antalya och närområdet, så du kan enkelt göra längre utflykter om du vill komma bort från hotellet någon dag eller två.

När det gäller hotell i själva Antalya, så finns det i princip boenden för nästan varje budget, smak och storlek på ressällskap. Oavsett om du bara letar efter ett enkelt och billigt hotell i Antalya, eller om du är ute efter ett femstjärnigt lyxhotell så finner du garanterat något som passar både plånbok och smak. Områdets restaurangutbud är minst lika varierat som hotellutbudet, vilket gör att du kan välja om du vill prova på det lokala köket, eller om du vill äta något som mer liknar maten hemma. Självklart finns här också flera andra internationella kök representerade.

För att hitta ett billigt hotell i Antalya ..
... kan du använda vår sökmotor överst på sidan. Du fyller bara i sökformuläret så söker vi efter billiga hotell till dig.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.