Charterresor  till Antalya

Charterresor till Antalya

Billiga resor till Antalya

Antalya - upplev både strand och stad

Bedöm resmål
4,5
(49 omdömen)
Antalya ligger i Turkiet och är en populär turistort. De flesta som reser hit kommer för sol och bad. Staden brukar kallas för den turkiska Rivierans huvudstad och har omkring trehundra soldagar per år. Den bjuder på allt ifrån livliga torg och marknader till kända historiska monument. Det finns även ett enormt utbud av restauranger som serverar turkiska läckerheter och ett nattliv som håller hög standard. Åk på charterresa till Antalya för en upplevelserik semester!

Antalya- Charterresor med flera populära stränder

Vare sig du åker hit för strand eller bad så är du aldrig långt ifrån ett dopp. Välj mellan den mest centrala stranden Memerli som består av klippor eller den kilometerlånga stranden Konyaalti med de vackra Taurusbegen som bakgrund. Lara Beach är an annan populär strand som räknas som en av de bästa i regionen. Den erbjuder bra möjligheter för vattensporter och du kan även shoppa längs med shoppinggatan.

Den gamla stadsdelen Kaleici i Antalya är väl värt ett besök. Här finner du många vackra historiska hus och små ringlande gränder. Missa inte heller att kika på alla de kända och historiska landmärkena för Antalya. Det mest kända är det gamla klocktornet från år 1244, som användes som förvarsystem av staden. Det finns också tre berömda portar i valvmuren som restes till minne av kejsare Hadrianus som besökte staden 130 e.Kr. Man har restaurerat portarna flera gånger och idag är dem i mycket gott skick.

Upplev Düden-vattenfallen i Antalya

Om du tröttnar på stadslivet, är ett hett tips att besöka de berömda Düden-vattenfallen. Dessa vattenfall består av en stor grupp vattenfall och du finner dem ca tolv kilometer nordöst om Antalya. Düden-vattenfallen kommer från Düdenfloden och de bjuder på en fantastisk syn.

Antalya är charterresmålet för dig som älskar både strand- och stadsliv!

Charterresor och billiga resor till Turkiet

Charterbolag med charterresor till Antalya

Billiga charterresor med Detur
Billiga charterresor med Escapeaway
Billiga charterresor med Mixx Travel
Billiga charterresor med Nazar
Billiga charterresor med TripX
Billiga charterresor med TUI
Billiga charterresor med Turkietresor.se
Billiga charterresor med Ving
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.