Charterresor  till Antalya

Charterresor till Antalya

Billiga resor till Antalya

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Malmö

Billiga resor till Antalya

Bedöm resmål (53 omdömen)
4.4

Antalya - upplev både strand och stad

[excerpt]

Antalya- Charterresor med flera populära stränder

Vare sig du åker hit för strand eller bad så är du aldrig långt ifrån ett dopp. Välj mellan den mest centrala stranden Memerli som består av klippor eller den kilometerlånga stranden Konyaalti med de vackra Taurusbegen som bakgrund. Lara Beach är an annan populär strand som räknas som en av de bästa i regionen. Den erbjuder bra möjligheter för vattensporter och du kan även shoppa längs med shoppinggatan.

Den gamla stadsdelen Kaleici i Antalya är väl värt ett besök. Här finner du många vackra historiska hus och små ringlande gränder. Missa inte heller att kika på alla de kända och historiska landmärkena för Antalya. Det mest kända är det gamla klocktornet från år 1244, som användes som förvarsystem av staden. Det finns också tre berömda portar i valvmuren som restes till minne av kejsare Hadrianus som besökte staden 130 e.Kr. Man har restaurerat portarna flera gånger och idag är dem i mycket gott skick.

Upplev Düden-vattenfallen i Antalya

Om du tröttnar på stadslivet, är ett hett tips att besöka de berömda Düden-vattenfallen. Dessa vattenfall består av en stor grupp vattenfall och du finner dem ca tolv kilometer nordöst om Antalya. Düden-vattenfallen kommer från Düdenfloden och de bjuder på en fantastisk syn.

Antalya är charterresmålet för dig som älskar både strand- och stadsliv!

Sök charterresor med avresa från Danmark och Norge:
Charterrejser til Antalya | Charterreiser til Antalya

Charterresor och billiga resor till Turkiet

Hitta resan till Antalya här

Läs mer på vår blogg

Hitta inspiration till Antalya här