Sista minuten till Costa Blanca

Sista minuten till Costa Blanca

Billiga sista minuten resor till Costa Blanca

Ovanstående priser är ett urval av de billigaste resor inom de närmaste 4 veckorna.

Åk på sista minuten till härliga Costa Blanca

Costa Blanca betyder ”vit kust” på spanska, och den 200 kilometer långa kustlinjen, som är klädd i ett lager av finaste, vit sand, lever verkligen upp till namnet! Så långt ögat når kan du blicka ut över det azurblå Medelhavet, den glittrande sanden och de höga spanska bergen bakom dig.

Det är vackert, avkopplande, och en sann lisa för själen. Varför inte ta en paus från den svenska vardagen, och själv uppleva och upptäcka anledningarna till att Costa Blanca är ett av Europas mest åtråvärda och populära resmål?

Strandliv för alla
Costa Blanca är namnet på ett kustband i sydöstra Spanien, och den regionala huvudstaden är det populära turistresmålet Alicante. En av anledningarna till att det är så populärt, är att det härliga strandlivet under den spanska solen passar människor i alla åldersgrupper.

Oavsett om ni är en barnfamilj, om du reser ensam eller tillsammans med din partner, så kan vi nästan garantera att du kommer njuta av Costa Blancas ständer. De är barnvänliga och här finns fantastiska restauranger och festliga barer – allt samlat under ett soligt tak, och beläget i omgivningar som passar även den mest kräsna.

Kultur och motion vid Costa Blanca
Costa Blanca bjuder också på annat än bara avkopplande strandliv. De spanska bergen som omringar den långa kustlinjen, är perfekt till härliga cykel- och vandringsturer i det vackra bergslandskapet. Oavsett om du är en erfaren sportutövare, eller om du är nybörjare, så kan vi garantera dig att du får uppleva ett naturlandskap som du inte glömmer i första taget.

Är du intresserad av gamla spanska borgar och slott från svunna tider, så finns det gott om upptäckter att göra i Costa Blanca. Den fantastiska bergsbyn Guadalest är också värd ett besök, inte minst för sin vackra kyrka, varifrån utsikten ut över bergen är minst sagt spektakulär. Många av Costa Blancas kulturella sevärdheter finns i det absoluta närområdet.

Costa Blanca är ett dynamiskt resmål som passar de allra flesta resenärer. Skynda dig att beställa en sista minuten resa till den spanska solkusten – din drömresa finns bara några knapptryck bort!

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Costa Blanca | Restplasser til Costa Blanca

Resebolag med sista minuten resor till Costa Blanca

  • Billiga sista minuten med Allinc
  • Billiga sista minuten med Escapeaway
  • Billiga sista minuten med SOLFAKTOR
  • Billiga sista minuten med Sunweb
  • Billiga sista minuten med TripX
  • Billiga sista minuten med Ving

Hitta resan till Costa Blanca här

Läs mer på vår blogg