Bred sandstrand med palmer och utsikt mot en kuststad under en klarblå himmel.

Billiga flygbiljetter till Alicante

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Alicante

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
25. maj 1. jun
ARN
ALC
ALC
ARN
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 1 008:- Välj
6. jun 13. jun
ARN
ALC
ALC
ARN
Ryanair Direkt
Ryanair Direkt
Från kr. 1 042:- Välj
25. maj 29. maj
ARN
ALC
ALC
ARN
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 1 097:- Välj
8. jun 19. jun
NYO
ALC
ALC
NYO
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 1 112:- Välj
24. aug 31. aug
ARN
ALC
ALC
ARN
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 1 222:- Välj
7. jun 21. jun
ARN
ALC
ALC
ARN
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 1 264:- Välj

Sol och storstadsliv i Alicante

När du letar efter billiga flygbiljetter till Alicante, är det här på Travelmarket.se du skall söka. Vi har samlat alla de bästa erbjudandena här i vår resesökmotor. Allt du behöver göra är att knappa in några få kriterier och trycka på sök-knappen, så får du en lång lista med spännande erbjudanden du knappast kan säga nej till!

Sök efter billiga flygbiljetter till Alicante här på Travelmarket.se och få en komplett överblick på ett ögonblick!

Alicante är en av de snabbast växande städerna i Spanien. Det beror naturligtvis på den växande turismen, och det är inte svårt att förstå varför tusentals turister varje år reser hit. Här finns sol, sommar, strand och storstadsliv. Alicante är för dig som vill kombinera sol och strand med shopping och museer – med andra ord ett resmål som har det mesta.

Gå på upptäcksfärd i staden och känn historiens vingslag. 166 meter över havets överflöd finner du den medeltida borgen Castillo de Santa Bárbara. Borgen byggdes mellan år 1200 och 1500, men många menar att en borg funnits här ända sedan år 200 f.Kr. Se borgens många rum, gångar och katakomber, och njut samtidigt den vackra utsikten över Alicante.

För mer kulturhistoria så kan du besöka den vackra kyrkan San Nicolas, som av många anses vara det vackraste exemplet på barock arkitektur i Spanien.

Alicante har som sagt många spännande historiska sevärdheter, men i takt med att byn växer, kommer flera nya och spännande byggnader till. Övergången mellan den gamla stadsdelen och den mer moderna delen av Alicante markeras av den stora vägen Rambla de Mendez Nunez. Här finner du en uppsjö butiker, kontor och banker, varsamt blandat med kaféer och restauranger.

Är du ute efter 100 procent avslappning, så får du inte missa de vackra stränderna i Alicante, som är mycket populära. Vita sandstränder, blått hav och härligt solsken. Luta dig tillbaka och njut det sköna vädret i Alicante. Många föredrar att besöka Alicante om våren, då du under denna årstid får behagligt väder med temperaturer omkring 20 grader och relativt få regndagar.

Stränderna i Alicante bjuder på mycket aktiviteter, så om man reser med barn så brukar stränderna vara mycket uppskattade. Om barnen tröttnar på att bada och leka i sanden, så ta dem med till Monte Tossal Park, som är ett gratis nöje för hela familjen. Här finns massor av underhållning, exempelvis minigolf och klättervägg. Efter en dag på Monte Tossal så sover barnen garanterat gott om natten.

Har du redan bestämt dig för att resa till Alicante, så kan du redan nu börja kika efter billiga flygbiljetter. Som vanligt gäller att vara flexibel med avresedatumet för att hitta de bästa priserna för hela familjen.

Travelmarket önskar dig lycka till med att hitta billiga flygbiljetter till Alicante!

Populära flygplatser med avresa till Alicante

Mest populära flygplatserna i Spanien

Populära resmål i Sydeuropa