Sista minuten till The French Riviera

Sista minuten till The French Riviera

Billiga sista minuten resor till The French Riviera

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till The French Riviera

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

  • Göteborg

Hotel B&B Cannes Ouest La Bocca
Hotel B&B Cannes Ouest La Bocca Rum - 2 enkelsängar
Cannes, Den Franska Rivieran, Provence, Frankrike 26. okt från Köpenhamn 7 nätter
3 420:- Välj
Zenitude Hotel-Residences Le Maestria
Zenitude Hotel-Residences Le Maestria Studio
Antibes, Den Franska Rivieran, Provence, Frankrike 26. okt från Köpenhamn 7 nätter
3 703:- Välj
Hotel Victoria
Hotel Victoria Classicrum - 2 enkelsängar
Roquebrune-Cap-Martin, Den Franska Rivieran, Provence, Frankrike 26. okt från Köpenhamn 7 nätter
5 744:- Välj
Best Western PLUS Hotel Montfleuri
Best Western PLUS Hotel Montfleuri Classicrum - 2 enkelsängar
Ste-Maxime, Den Franska Rivieran, Provence, Frankrike 26. okt från Köpenhamn 7 nätter
6 030:- Välj
Villa Cosy
Villa Cosy Premiumrum (poolutsikt) (Accessible) - king size-säng
Saint Tropez, Den Franska Rivieran, Provence, Frankrike 18. okt från Stockholm 7 nätter
26 894:- Välj
Bedöm resmål (252 omdömen)
4.6

Hitta en billig sista minuten resa till Franska Rivieran

Franska rivieran är oemotståndligt naturskön, maten är inget mindre än fantastisk, och vädret är behagligt året runt. Rivieran har allt det som behövs för att locka hundratusentals turister år efter år.

Nice – Rivierans härliga huvudstad

Nice är tveklöst den Franska rivierans moderna och färgglada huvudstad, där alla kan njuta en skön semester, utan att helt tömma plånboken.

Det är en fantastisk upplevelse att besöka stadens gamla stadsdel, där det sjuder av liv, charm och en härligt avslappnad stämning. Området är fullt av barer, kaféer och mysiga restauranger, och på tisdagar ordnas här en intressant mat- och kryddmarknad. Här är det som upplagt för att äta en bit mat och några goda ostar, och varför inte dricka ett glas gott vin.

Du får absolut inte missa att gå en promenad på den vackra och palmkantade strandboulevarden, promenade des Anglais, där du finner en svårslagen utsikt över havet.

Nice är också det perfekta stället att besöka för barnfamiljer, och det finns goda transportmöjligheter härifrån, om man får lust att utforska de övriga områdena längs rivieran.

Cannes – filmstjärnor, läckra restauranger och en fängslande ö

Cannes formligen glittrar av glamour, filmstjärnor och kända människor, och allt som krävs för att ta del av stämningen är en billig sista minuten. Det är en intressant upplevelse att ta en promenad längs huvudgatan, den världsberömda strandpromenaden Boulevard de la Croisette. Sätt dig tillrätta i någon av de blå stolarna som finns längs gatan, och slappna av medan du håller ett öga på turister med kamera på magen, kändisar, lokala fransmän, gatuartister och alla de andra.

Utöver alla celebriteter bjuder Cannes på en fantastisk hamnmiljö, med flera läckra fisk- och skaldjursrestauranger, och svårslagna badstränder. Är du ute efter att shoppa, så är det gatan Rue d´Antibes du skall besöka. Här finns alla kända modebutiker och många specialbutiker. Cannes och dess omgivningar är också hemvist till flera spännande marknader, där du kan köpa allt från lokalproducerade matvaror och blommor, till fina souvenirer.

Reser du med barn till Cannes, kan det vara idé att besöka någon av de små öarna, Iles de Lérins, som ligger 20 minuters seglats från staden. Här kan man bland annat besöka ett spännande gammalt fängelse, något som brukar vara uppskattat bland barnen.

Jetset och strandliv i Saint Tropez

Det lugna lilla fiskeläget blev världsberömt från en dag till en annan, då Brigitte Bardots genombrottsfilm ”… och gud skapade kvinnan” hade premiär 1956. Sedan dess har tusentals och åter tusentals turister vallfärdat till Saint Tropez. Den lilla byn har sedan 1950-talet vuxit i omfång, men fortfarande behållit sin charm. I dag är den en knutpunkt för internationell glamour, champagne och ultrachica jetset-människor, med mångmiljonärers överdådiga yachter som lägger till i hamnen.

Saint Tropez bjuder dock på mer än glitter och glamour. Som exempel kan nämnas det vackra azurblå havet, de små och mysiga bukterna, och den 9 km långa, gyllene sandstranden, Plage de Pampelonne, med sina lätt svajande palmer. Här finns naturligtvis extravaganta modebutiker och dyra gourmet-restauranger, men vill du slappna av och uppleva lite av den ursprungliga stämningen av Saint Tropez som fiskeläge, så åk in till Place des Lices. Här kan du slå dig ner på något charmigt kafé, njuta ett glas gott vin och se på medan lokalbefolkningen spelar petanque. Det är ett stycke äkta Saint Tropez som bara kan sammanfattas med ordet livskvalitet.

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark:
Afbudsrejser til Den Franske Riviera

Resebolag med sista minuten resor till The French Riviera

  • Billiga sista minuten-resort med Airtours
  • Billiga sista minuten-resort med Escapeaway
  • Billiga sista minuten-resort med SOLFAKTOR
  • Billiga sista minuten-resort med TripX
  • Billiga sista minuten-resort med Ving

Sista-minuten resor till The French Riviera

Avreseflygplatser till The French Riviera

Hitta resan till The French Riviera här

Läs mer på vår blogg