Sista minuten till Gran Canaria

Sista minuten till Gran Canaria

Billiga sista minuten resor till Gran Canaria

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Malmö

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Gran Canaria

 • Urvalda erbjudanden

 • Stockholm

 • Köpenhamn

 • Göteborg

 • Malmö

 • Norrköping (Kungsängen)

Montecarlo
Montecarlo Trerummare
Puerto Rico 8. dec från Göteborg 7 nätter
3 872:- Välj
Gran Amadores
Gran Amadores Tvårummare
Amadores 8. dec från Göteborg 7 nätter
3 937:- Välj
Green Park
Green Park Tvårumslägenhet
Playa del ingles 9. dec från Stockholm 7 nätter
3 998:- Välj
Los Manueles
Los Manueles Tvårummare
San Agustin 8. dec från Göteborg 7 nätter
4 061:- Välj
Aparthotel Bluebay Beach Club
Aparthotel Bluebay Beach Club Tvårumslägenhet superior
Bahia Feliz 9. dec från Göteborg 7 nätter
4 892:- Välj
Idafe
Idafe Enrumslägenhet på de övre våningarna
Las Palmas de Gran Canaria 16. dec från Malmö 7 nätter
4 995:- Välj
Hotel LIVVO Lago Taurito
Hotel LIVVO Lago Taurito Familjerum
Taurito 8. dec från Göteborg 7 nätter
All Inclusive
5 018:- Välj
Vistaflor
Vistaflor Tvårumslägenhet
Maspalomas 9. dec från Malmö 7 nätter
5 395:- Välj
Curasol
Curasol Tvårummare
Playa del Cura 14. dec från Norrköping (Kungsängen) 7 nätter
6 065:- Välj
Hotel Rural El Refugio
Hotel Rural El Refugio Rum - 2 enkelsängar
Gran Canaria 14. dec från Köpenhamn 7 nätter
6 162:- Välj
Cordial Mogan Valle
Cordial Mogan Valle Tvårumslägenhet
Puerto de Mogan 14. dec från Stockholm 7 nätter
6 845:- Välj
Bedöm resmål (181 omdömen)
4.6

Gran Canarias strandliv

Långt de flesta av Gran Canarias gäster reser till ön för att uppleva dess fantastiska badstränder, och den härliga, avslappnade stämning som råder här.

Har du köpt en billig sista minuten resa till öns huvudstad, Las Palmas, kan du promenera ned på stadens strand – Playa de las Canteras, som ligger i en halvmåneformad bukt vid Las Palmas. Det är en vacker badstrand, och här finns en mängd vattenaktiviteter du kan prova på – och så ligger stranden mycket nära staden, så du kan uppleva både strandliv och stadsliv på en gång.

De flesta svenskar besöker de två stora badstränderna på Gran Canarias sydkust. Namnen Playa del Inglés och Maspalomas låter därför troligen bekant i de flesta svenska öron.

Playa del Inglés tillhör faktiskt ett av Europas största turistområden, och utöver dess fantastiska badstränder finns här också enorma möjligheter till shopping, härliga restaurangbesök och ett världsberömt nattliv.

Vid Maspalomas finner du också imponerande, gyllene sandstränder och härligt badvatten, där barnen kan leka och plaska runt dagen lång. Här kan du också hitta enorma sanddyner, som närmast påminner om stora öknar.

Både Playa del Inglés och Maspalomas bjuder dessutom på fina möjligheter för att spela golf.

Aktiv semester, spännande kultur och lokala pärlor på Gran Canaria

Oavsett om du är på Gran Canaria för att slappa i solen, för att komma i form eller för att uppleva öns fantastiska kultur, finner du en mängd fantastiska möjligheter här.

Är du ute efter fart och fläkt på din semester, kan du exempelvis kasta dig över någon av de många vattenaktiviteterna som finns här, såsom surfing, jet-ski eller vattenskidor, och du kan även hyra hästar och uppleva naturen från hästryggen. För ännu mer frihet kan du hyra både jeep och skoter, så du kan ta dig runt på Gran Canaria på egen hand.

Kulturälskare brukar uppskatta Las Palmas olika gallerier, museer och historiska byggnader, som bland annat innefattar ett intressant Christoffer Columbus-museum. Det är också mycket intressant att åka ut till de lite mindre städerna i bergen, och uppleva det något mer avslappnade liv som de lokala byborna lever här. Det finns faktiskt gott om ställen på Gran Canaria där du kan få vara helt för dig själv, och utan andra turister i sikte. En bra början till en oförglömlig semester, är att boka en billig sista minuten resa. Sedan kan du koppla av och se fram emot en verklig semesterpärla – som dessutom inte kostar skjortan!

Gran Canarias fantastiska natur

När du är på semester på Gran Canaria, kan det vara en god idé att hyra bil och köra runt och uppleva den unika och fantastiska natur som finns här.

Den norra delen av ön har ett subtropiskt klimat, varför området här är mycket grönt och frodigt. Överallt finner man färgglada blommor och frodigt gröna träd, och vid havet ligger flera vackra bukter och härliga stränder.

Gran Canarias centrala delar är bergrika och bjuder på verkligt spektakulära landskap. Här finner du vackert ljusblå sjöar, omgivna av gröna bergsidor, ett myllrande djurliv, vackra solrosor och ett varierat fågelliv. Det är också på denna del av ön du finner den berömda vulkanen Teide, som man absolut inte får missa! Det är ett härligt område för långa vandringsturer, och när du ändå är här så kan du passa på att äta en läcker middag på någon av de många lokala restaurangerna som ligger utspridda i de trevliga bergsbyarna.

Den södra delen av Gran Canaria kännetecknas av ett ökenliknande landskap, och det är här du finner de mest kända av öns vackra sandstränder. Det är en fantastisk upplevelse att se de enorma sanddynerna som finns på denna del av ön, och här finns oändliga möjligheter att stoppa tårna i sanden, och bara vandra runt och uppleva den unika naturen.

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark, Norge och Finland:
Afbudsrejser til Gran Canaria | Restplasser til Gran Canaria | Pakettimatkat Gran Canaria

Resebolag med sista minuten resor till Gran Canaria

 • Billiga sista minuten-resort med Apollo
 • Billiga sista minuten-resort med Escapeaway
 • Billiga sista minuten-resort med SOLFAKTOR
 • Billiga sista minuten-resort med Sunweb
 • Billiga sista minuten-resort med TripX
 • Billiga sista minuten-resort med TUI
 • Billiga sista minuten-resort med Ving

Sista-minuten resor till Kanarieöarna

Avreseflygplatser till Gran Canaria

Vanliga frågor om resor till Gran Canaria

Vilka resebyråer har sista minuten-resor till Gran Canaria?

Sista minuten-resor till Gran Canaria erbjuds av Apollo, Escapeaway, SOLFAKTOR, Sunweb, TripX, TUI och Ving. Jämför priser här

Vad kostar sista minuten-resor till Gran Canaria?

Priserna för sista minuten-resor till Gran Canaria varierar ständigt. Senast vi kontrollerade priserna var priset kr. 3 144:-. Hitta aktuella priser här

Från vilka flygplatser kan jag hitta sista minuten-resor till Gran Canaria?

Du kan resa till Gran Canaria från följande flygplatser: Borlange, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Köpenhamn, Luleå (Kallax), Malmö, Norrköping (Kungsängen), Örebro, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall (Timrå), Umeå, Växjö-Kronoberg och Visby

Är sista minuten-resor till Gran Canaria populära?

Ja, sista minuten-resor till Gran Canaria är populära. Våra användare ger destinationen Gran Canaria 4,6 / 5 stjärnor. Ge ditt eget omdöme om Gran Canaria här

Hitta resan till Gran Canaria här

Läs mer på vår blogg