Sista minuten till Kos

Sista minuten till Kos

Billiga sista minuten resor till Kos

Från Stockholm

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Kos

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

Kefalos Studios
Kefalos Studios Studio
Kefalos 14. apr från Köpenhamn 7 nätter
5 896:- Välj
Astron Hotel
Astron Hotel Dubbelrum (poolutsikt)
Kos stad 14. apr från Köpenhamn 7 nätter
6 715:- Välj
Porto Greco Village Beach Hotel
Porto Greco Village Beach Hotel Rum
Limenas 25. apr från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
7 396:- Välj
Mitsis Blue Domes Resort & Spa
Mitsis Blue Domes Resort & Spa Bungalow (utsikt mot trädgård)
Kardamena 14. apr från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
11 750:- Välj
Oku Kos
Oku Kos Dubbelrum
Kos 14. apr från Köpenhamn 7 nätter
12 716:- Välj

Vanliga frågor om resor till Kos

Vilka resebyråer har sista minuten-resor till Kos?

Sista minuten-resor till Kos erbjuds av Apollo, Escapeaway, SOLFAKTOR, TripX, TUI och Ving. Jämför priser här

Vad kostar sista minuten-resor till Kos?

Priserna för sista minuten-resor till Kos varierar ständigt. Senast vi kontrollerade priserna var priset kr. 9 290:-. Hitta aktuella priser här

Från vilka flygplatser kan jag hitta sista minuten-resor till Kos?

Du kan resa till Kos från följande flygplatser: Göteborg, Halmstad, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Köpenhamn, Luleå (Kallax), Norrköping (Kungsängen), Örebro, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall (Timrå), Umeå och Växjö-Kronoberg

Är sista minuten-resor till Kos populära?

Ja, sista minuten-resor till Kos är populära. Våra användare ger destinationen Kos 4,6 / 5 stjärnor. Ge ditt eget omdöme om Kos här

Bedöm resmål (268 omdömen)
4.6

Res billigt till Kos – hitta en sista minuten resa här

På en sista minuten resa till Kos får du uppleva öns fantastiska stränder, dess oöverträffade stämning, festliga nattliv, rika naturskönhet och inte minst öns intressanta historia.

Det festliga Kos

När man säger Kos så tänker förmodligen många på strandliv och festligheter på gatorna. Kos är fullt av de mest fantastiska sandstränder, som lockar dit gäster som ofta spenderar flera timmar i sträck i den vita sanden. Här finns något för alla, och på Kos kan du enkelt hitta en strand som passar precis dina behov. Om du verkligen gillar strandaktiviteter, så är troligtvis Marmari en strand du sätter högt upp på listan. Här finns massor med aktiviteter att kasta sig över, och vill din partner gärna ligga lite i skuggan under en parasoll under tiden, så finns här också fina möjligheter till ren avslappning. För dig som vill aktivera dig så erbjuds både jet-ski, vindsurfing, vattenskidor och flera andra adrenalinfyllda aktiviteter med strand och vatten i fokus. Vem har sagt att en badsemester behöver vara tråkig?

Efter en aktiv dag på stranden kan man fortsätta festligheterna i Kos stads vilda nattliv. Här dånar musiken ut ur högtalarna natten lång, och kalla drinkar skeppas runt i tusental i folkvimlet. Om du trivs med lite fart och fläkt omkring dig, så är Kos definitivt värt ett besök.

Det avslappnade Kos

Fart och fläkt i all ära, men Kos är så mycket mer än bara fest och actionpackade stränder. Tätt inpå Kos stad finner du den läckra Lambi-stranden, där det råder en minst sagt avslappnad atmosfär. Lambi är härlig strand för dig som reser med små barn, eller för dig som helt enkelt bara gärna vill vara i ett lugnt område tillsammans med din partner eller din familj.

Vill du gärna uppleva en strand som skiljer dig från alla andra stränder du besökt, så kan en tur till stranden Therma rekommenderas varmt. Som namnet antyder ligger den i ett område med varma källor. Det är nästan som om naturen har skapat sin egen spa-strand, där gästerna kan bada i det uppvärmda, mineralrika källvattnet året runt. Det är verkligen en unik upplevelse, och något du inte får missa om åker iväg på en sista minuten resa till Kos!

Kos bjuder också på fina cykelvägar, och det finns möjligheter att hyra cyklar på många olika ställen runt ön. Att se ön från sadeln ger en helt annan frihet, och också ett helt annat perspektiv på denna vackra ö. Kos ligger i ett område där det för tusentals år sedan var vulkanaktivitet. Därför är jorden på Kos mycket fruktbar och omgivningarna frodiga. Här finns böljande, gröna kullar, blomstrande buskar och träd, och otroligt frodiga och vackra landskap, oavsett vilken del av ön du besöker.

Kos okända sida

Den grekiska ön Kos är berömd och kanske till och med ökänd för sitt festliga nattliv, men om du ger Kos lite tid så kommer du att uppleva och upptäcka en helt annan sida av den sköna, grekiska ön. På Kos finns som sagt en otroligt vacker natur, men också flera turistfria bergsområden, avlägset belägna stränder, och inte minst den avslappnade och gemytliga stämning som råder i de små byarna runt om på ön. Självklart får man som besökare inte heller missa öns härliga huvudstad, Kos.

Kos stad har tillsammans med resten av ön varit en viktig bricka i handeln längs Greklands och Turkiets kuster sedan urminnes tider, och än i dag finns mängder av ruiner efter svunna tiders praktfulla byggnader runt om på Kos.

Sevärdheter i Kos stad

I Kos stad ligger stadens fascinerande fästning, nära hamnen, och härifrån blev medeltidens Kos försvarat av mäktiga och modiga riddare. Barn och vuxna med barnasinnet i behåll kommer älska ett besök på fästningen, varifrån man också har en bedårande utsikt.

Precis nedanför fästningen ligger den gamla agoran – antikens torg och handelsplatser. På den tiden flockades befolkningen dagligen vid agoran för att handla, träffas och prata om allt och inget. Det finns också många andra spännande sevärdheter i Kos stad, och det är inga problem att få dagarna att gå med sightseeing och shopping här. Numera kan du också ö-luffa med de lokala färjorna till några av de omkringliggande öarna, som Rhodos, Samos och Kalymnos.

Testa den läckra, lokala maten

När du har slappat tillräckligt på stranden hela eftermiddagen, eller när du är utmattad efter en aktiv dag bland Kos alla sevärdheter, så finns inget skönare än att sätta sig vid ett väldukat bord och ta del av det grekiska köket. Kos är berömt för sin läckra mat, och på hela ön kan du hitta de mest fantastiska restaurangerna och tavernorna. Kom ihåg att prova på den lokala maten – det är inte utan anledning som det grekiska köket är världsberömt.

Du finner din sista minuten resa till Kos här

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark, Norge och Finland:
Afbudsrejser til Kos | Restplasser til Kos | Pakettimatkat Kos

Resebolag med sista minuten resor till Kos

  • Billiga sista minuten-resort med Apollo
  • Billiga sista minuten-resort med Escapeaway
  • Billiga sista minuten-resort med SOLFAKTOR
  • Billiga sista minuten-resort med Sunweb
  • Billiga sista minuten-resort med TUI
  • Billiga sista minuten-resort med Ving

Sista-minuten resor till Rhodos och Kos

Avreseflygplatser till Kos