Akropolis og Parthenon er perler - med flybilletter til Grækenland kan du opleve dem

Billiga flygbiljetter till Grekland

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass
Populära Grekland har redan vunnit svenskarna resehjärtan

Billiga flygresor till Grekland

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Billiga flygresor till Grekland

Vackra och omåttligt populära Grekland har redan vunnit svenskarna resehjärtan sedan länge, och det är naturligtvis inte svårt att förstå varför. Vem kan motstå de fantastiska öarna, det turkosa medelhavet, solskenet från en molnfri himmel, de imponerande sevärdheterna och de otroligt vänligt sinnade grekerna? Grekland har sin helt egen stil och stämning, och de som varit där vet att uppskatta denna unika och speciella känsla som bara Grekland förmår att förmedla.

Aten – storstadsliv i gudabenådade omgivningar

Den grekiska huvudstaden är en pulserande världsmetropol med uråldrig arkitektur och ett virrvarr av kulturella upplevelser. Besökare möter både det moderna stadslivets mångfald och möjligheter, och de förhistoriska och världsberömda tempelkonstruktionerna, med Akropolis och Parthenon som kronan på verket.

Utöver detta finner du i Aten flera utomhusbiografer, spännande museer med enastående historiska skatter, vackra och lokala konstmuseer, läckra restauranger, ett festligt nattliv och ett imponerande antal vackra öar precis vid kusten. En semester i Aten är en upplevelse för livet, och här finns något för alla åldrar och intressen.

Chania – Kretas pulserande och vackra huvudstad

Chania på Kreta är en fantastiskt vacker stad, som ofta imponerar besökarna med sina ljusa hus, sitt vackra hamnområde, de många färgrika bougainvillea-blommorna och de härliga badstränderna.

Det finns otroligt mycket att uppleva när du besöker Kreta, och bland de största sevärdheterna är Kretas världsberömda Knossos-palats från antiken. Man får heller inte missa Chanias gamla stadsdel, se några av stadens fina kyrkor och den gamla, vackra moskén, för att slutligen hitta en liten bit skugga där du kan luta dig tillbaka med några förfriskningar och njuta av det stillsamma ö-livet.

Santorini – den romantiska och vykortsvackra grekiska ön

Det storslagna Santorini tillhör möjligtvis den mest fotograferade ön i hela Grekland – och de som besökt ön vet varför! Genom ett enormt vulkanutbrott för cirka 3600 år sedan sprängdes en stor del av den ursprungliga ön bort, och det som blev kvar är idag den halvmåneformade lagun, där vulkanen tidigare befann sig. I dag attraherar lagunen besökare från alla världens länder, och utsikten både från Santorinis höjder och från vattnet är inget mindre än otrolig.

Besök Santorinis spännande städer Fira och Athinios, och bli hänförd av dess romantiska atmosfär, de sköna restaurangerna och de vackra solnedgångarna. Upptäck öns annorlunda stränder med sin uråldriga vulkansand och mångskiftande färger.

Rhodos – Greklands pärla

Familjevänliga Rhodos är ett fantastiskt resmål för alla som är ute efter ett skönt och avkopplande strandliv, storslagna kulturupplevelser, sköna naturupplevelser eller ett pulserande nattliv.

Bo i eller besök Rhodos stad, med dess gamla stadsdel som förtrollar sina besökare med sina mysiga hus, trånga gator, vackra torg och historiska sevärdheter. Det var här Kolossen – den gigantiska statyn av solguden Helios – stod i hamnen, och i dag kan du se den spännande fästningen, de gamla, antika ruinerna vid stadens Akropolis, och uppleva det fantastiska kulturlivet som finns i Rhodos. Är det en renodlad badsemester du är ute efter, så finns en imponerande mängd stränder att välja mellan på Rhodos. Sanden är ljus och ren, och havsvattnet varmt och klart, och många kommer till Rhodos bara för att snorkla och dyka.

Korfu – skön semester i unik natur

Den grekiska ön Korfu har en helt unik och mycket charmerande aura över sig. Här är så otroligt grönt och frodigt, med färgrika blommor och de mycket karakteristiska oliv- och cypressträden som växer överallt. När du ankommer flygplatsen Kerkira på Korfu, lägger du strax märke till all denna naturrikedom, till öns grå berg, och till de vackra, ljusa badstränderna, där turister spenderar otaliga timmar på att ligga i solen, bada eller kasta sig över några av de många aktiviteter som erbjuds runtom ön.

Åk in till Korfu Stad och ta del av den härliga stämning som råder på de smala gatorna och på de vackra torgen, där du också finner små lokala kaféer och restauranger, som oväntat dyker upp just när du blir sugen på en glass, ett gott glas vin eller en tallrik moussaka.

Korfu är en av Greklands bortglömda juveler, och med en billig flygbiljett till Kerkira så finns inte mycket som står i vägen för en skön semester i solen.

Jämför priser på flygresor till Grekland på Travelmarket.se.

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Grekland: Stockholm Arlanda till Athen 11. december till 14. december från kr 626:-

Bedöm resmål
4,6
(165 omdömen)

Mest populära flygplatserna i Grekland

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.