Covid-19 - UD:s reseinformation
Find billige flybilletter til Amsterdam

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Amsterdam, Schiphol.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Amsterdam, Schiphol

Amsterdam är huvudstaden i Nederländerna. Man brukar kalla Amsterdam för Nordeuropas Venedig, på grund av de vackra kanalerna som korsar staden, den imponerande arkitekturen och alla de 1500 broarna. Oavsett om du åker hit för att uppleva dess kultur och historia, för att partaja, eller bara för att njuta av den charmiga staden, så erbjuder Amsterdam något för alla!

Amsterdams stora utbud av museer

Med sina 50 olika museer har du ett stort utbud att välja mellan. Du bör inte missa de mest kända, som är Rijiksmuseum, Rembrandtmuseet och Van Gogh-museet.

Staden utmärker sig med alla sina kanaler och broar. Är du sugen på en aktiv semester, så rekommenderas det att hyra en cykel. Staden ses och upplevs bäst på två hjul!

Gamla stan och Red-light distriktet i Amsterdam

Av flera anledningar räknar man Amsterdam, som världens mest liberala stad. Stadens mest kända område är Red-light-district, och är synnerligen en intressant att besöka. Den gamla stadsdelen är annars det mest besökta området i Amsterdam. Området är välkänt för sin traditionella arkitektur, kanaler, shopping, och många caféer.

En av de mest framträdande sevärdheterna är Canal Ring, en slags ring av kanaler byggdes på 1700-talet. Det bästa exemplet är Magere Brug, som är över 300 år gammal.

Det bästa sättet att tillbringa sina lediga dagar i Amsterdam på enligt lokalbefolkningen, är att slappa i Vondelpark. Parken utmärker sig för sin stora yta och avslappnade atmosfär. Du finner lummiga boulevarder och fantastiska herrgårdar. Missa inte heller att göra ett besök på den botaniska trädgården Hortus Botanicus. I närheten finns också Artis Zoo som lämpar sig om man vill underhålla sina barn.

Gå inte miste om möjligheten till att utforska Amsterdam- boka dina billiga flygbiljetter från Stockholm-Skavsta-Nyköping till Amsterdam Schipol.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.