Vy över en kuststad vid solnedgången med terrakottatak, klart vatten och båtar.

Billiga flygbiljetter från Sturup till Palma de Mallorca.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Sturup till Palma de Mallorca

Palma de Mallorca räknas som huvudstaden av den spanska ö-gruppen Balearerna, och är den största staden på ön Mallorca. Hälften av befolkningen på Mallorca bor i staden Palma. Åk till Palma för att upptäcka denna idylliska semesterpärla i Medelhavet!

Palmas största sevärdheter

När du besöker Palma de Mallorca så kan du knappast undgå stadens ståtliga katedral ”Catedral de Palma”. Katedralen byggdes klart i början på 1600-talet, och räknas som en av ön största sevärdheter. Den som är intresserad av historia och konst bör inte heller missa att besöka katedralens museum som innehar flera värdefulla målningar.

Du upplever Palma bäst till fots, och med regelbundna pauser på någon mysig uteservering. Ta gärna en promenad på ”Passeig des born”, som är Palmas populära gågata. Här finner du garanterat stadens bästa shopping. Palmas största torg ”Placa Major” är fyllt av trevliga restauranger, barer och uteserveringar, där du kan koppla av och spana på människor.

Palma de Mallorca- besök Ciudad Jardín

Ciudad Jardín är en vit sandstrand, ca 450m lång och 45m bred. Denna strand bjuder på härliga vågor, och är belägen i området Ciudad Jardín. Detta område är omgivet av en vacker trädgårds-park ”La Torre d’en Pau Park.” Ciudad Jardín erbjuder många faciliteter för besökaren som: parasoll-uthyrning, hängmattor, lägenhetsuthyrning och båtuthyrning. Här är perfekt att spendera en dag eller två. På kvällarna är här ett pulserande folkliv, och det bjuds på ett rikt utbud av barer och restauranger.

Palmas flygplats PMI, är den största flygplatsen på Mallorca. Flygplatsen ligger endast 9 km från Palmas centrum. Härifrån går flera dagliga flygningar till många europeiska städer. Det finns bra kommunikationer till Palma och du tar dig enkelt och bekvämt till centrum för endast € 3. Bussarna avgår från flygplasten varje kvart från 06:15- 02:30.

Missa inte chansen att få resa till Spaniens semesterparadis- Boka dina flygbiljetter från Sturup till Palma de Mallorca!