Billiga flygbiljetter från Sturup till Stockholm Skavsta, Nyköping.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Sturup till Stockholm Skavsta, Nyköping

Stockholm är huvudstaden i Sverige och Skandinavien. Stockholm är en livlig stad med typisk skandinavisk arkitektur, och med många grönområden och parker. Staden består av 14 öar och dess närhet till vatten gör det till en av Europas vackraste huvudstäder. Åk till Stockholm och upplev denna fantastiska storstad!

Fantastiska badställen i Stockholm

Besöker du Stockholm under sommarmånaderna kommer du inte missa att stockholmsborna gärna tar sig ett svalkande dopp, då och då. Stadens närhet till vatten gör att du aldrig är långt ifrån en badstrand. Ön Långholmen har flera bra badställen och även en liten, mysig sandstrand.

Den största stranden i Stockholms innerstad är Smedsuddsbadet. Närmaste tunnelbana heter Fridhemsplan. Stranden är barnvänlig, och är belägen nära Rålambshovsparken.

Ett annat populärt badställe är Brunnsviken, norr om stadens centrum. Denna sjö har flera olika stränder att välja mellan, speciellt den östra sidan. Här samlas många studenter och unga människor.

Om du föredrar varmare badvatten så finns det också många olika utomhus- och inomhuspooler. Ta gärna ett dopp på populära Eriksdalsbadet vid Skanstull. Du ska inte heller missa Centralbadet, belägen vid Hötorget, i en av Stockholms vackraste byggnader.

Här kan man både njuta av bad i pool och jacuzzi, ta en öl i bastu-baren eller njuta av en komplett spa-behandling.

Flygplats - Stockholm

Stockholm Skavsta Nyköping flygplats ligger ca 100 km sydväst om Stockholm, nära staden Nyköping. Flygplatsen är ett billigt alternativ till de andra flygplasterna i Stockholms regionen. Det smidigaste sättet att ta sig mellan flygplatsen och Stockholm är ta flygbussen. Flygbussarna avgår från Cityterminalen var 20:e minut, och restiden är ca 80 min. Du köper dina biljetter på nätet eller från disken vid bussterminalen.

Köp dina billiga flygbiljetter från Sturup till Stockholm-Skavsta-Nyköping redan idag för att ta del av detta erbjudande!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.