Billiga flygbiljetter från Umeå till Stockholm Skavsta, Nyköping.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Umeå till Stockholm Skavsta, Nyköping

Sveriges huvudstad Stockholm, grundades redan redan på 1200-talet. Gamla Stan räknas som Stockholms ursprungliga stadskärna och utgjorde den faktiska staden under flera hundra år. Stockholm bjuder på en rik och spännande historia, och du kommer inte bli besviken under ditt besök!

Gamla Stan i Stockholm

Kungliga Slottet är en av de mest välbesökta byggnaderna i Gamla Stan. Detta hör till det största slottet i världen som fortfarande är i bruk. Idag är slottet Kung Karl XVI Gustavs, officiella arbetsplats. Detta slott blev byggt på ruinerna av slottet Tre kronor, som blev förstört i en brand i slutet av 1600-talet. Det nuvarande slottet blev färdigt år 1754, och har hela 605 rum. Är du intresserad av historia och arkitektur så ska du inte gå miste om att se denna kungliga byggnad.

Stockholm - Kungliga Dramatiska Teatern

Är du intresserad av teater så ska du inte missa att besöka den Kungliga Dramatiska Teatern. Den kallas också för Dramaten, och ägs av svenska staten. Dramaten förvaltar hela den svenska teaterhistorien, och bjuder på både goda klassiker och nyskriven, modern teater. Dess största scen rymmer hela 770 besökare.

Det finns också möjlighet att gå på guidade turer och följa med bakom scenerna. Här får man se hela kostymavdelningen, och flera samlingar med konstverk från svenska konstnärer.

Stockholm-Skavsta-Nyköping flygplats

Stockholm-Skavsta-Nyköping flygplats är den internationella flygplatsen i Nyköpings kommun. Den är belägen 7 km från Nyköpings tätort, och ca 100 km från Stockholms stadskärna. Denna flygplats är ett billigt och bra alternativ till andra flygplatser i regionen.

Flygbussarna har regelbundna turer från flygplatsen till Stockholm Cityterminal, och restiden är på ca 80 min. Det finns även bussar som går till Nyköping. Taxi går att boka i förväg, och tar ca 60 min till Stockholm.

Köp dina billiga flygbiljetter från Umeå till Stockholm-Skavsta-Nyköping redan idag!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.