Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Baleariska Öarna

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Flygbiljetter t/r Från 3 537:- - -
Charter (flyg+hotell) Från 2 099:- Från 1 715:- Från 2 645:-
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Den gamla staden D`Alt Villa (Baleariska Öarna)
D`Alt Villa på Ibiza är en gammal stad med stadsmur och trånga gator. Staden har flera katedraler och museer att bjuda på. Bland annat Museu d`Art Contemporani. Vid Placa de la Vila finner man en mängd restauranger, gallerier och affärer, och bakom platsen kan man gå och få en fantastisk utsikt över staden, hamnen och kusten.
Staden Ciutadella (Baleariska Öarna)
Staden Ciutadella på Menorca har flera intressanta sevärdheter. Bland annat är den gamla stadsdelen och hamnen värda att utforska, och så kan man njuta av att staden är oförstörd av turism. Mitt på huvudgatan som är idyllisk omgiven av palmer, kan man se en smal obelisk, som byggdes för att minnas de invånare, som dog i försöket att bekämpa turkarna i 1558. Om man vill handla skall man besöka Ses Voltes, där stadens alla glamorösa affärer och barer finns.
Staden Palma de Mallorca (Baleariska Öarna)
Palma är Mallorcas huvudstad och en härlig stad att besöka som motvikt till strand- och badlivet. Staden är ett färgrikt vibrerande centrum med gotiska kyrkor, breda boulevarder, designerbarer och specialaffärer. Palma är en härlig stad att handla i och har massor att erbjuda, och har man tröttnat finns stranden på ett stenkasts avstånd.
Ön Mallorca (Baleariska Öarna)
Mallorca är mycket mer än grisfester och högljudda turister. Det finns självklar mycket turism på ön under sommaren, men hyr man en bil och kör upp till bergen, och bort från de mest "turistade" områdena, kan man få fantastiska naturupplevelser. Här kan man se det äkta Spanien, och njuta av Mallorcas berglandskap och frodiga natur.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
• Barcelona
• Bilbo
• Lleida
• Madrid
• Malaga
• Seville
• Valencia
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.