Resguide till Bali

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 10 222:- - -
Priserna är givna per person

Fakta

Top
Invånare
2.766.000 (1988) antalet tros ha stigit en bra bit över 3 miljoner.

Reseförberedelser

Top

Bästa restid

Om du skall vandra eller dåsa på stranden är torrtider att föredra, särskilt juni till oktober. Bali kan också besökas under regnperioden, oktober till maj. Ön är då mycket frodig, grön och inbjudande. Och vacker. Räkna dock med minst ett skyfall per dag.

Reselitteratur

Bali & Lombok - a travel survival kit Bali & Lombok: The Rough Guide

Lokala förhållanden

Top

Tidszon

När klockan är 12.00 i Sverige är klockan 19.00 på Bali. (Sommartid) När klockan är 12.00 i Sverige är klockan 20.00 på Bali. (Vintertid)

Kultur och underhållning

Överallt på Bali har man möjlighet att se olika traditionella danser. Ta chansen att uppleva åtminstone en av dessa danser som alla är värda ett besök. I Denpasar, Nusa Dua, Sanur och Kuta är underhållningen en annan - barer, diskotek mm.

Övernattning / Hotell

Top
Det är inget problem att hitta platser att övernatta på i Bali. uhuhiuh På många ställen är en utmärkt frukost inkluderad i priset. Beställ hotell i Bali här

Lokal transport

Top

Taxi

Det är sällan nödvändigt att beställa taxi eftersom det finns gott om dem i Bali. Nästan överallt hittar man snabbt en ledig bil.

Övrig transport

Kommunikationsnätet är mycket väl utbyggt på Indonesiens turist-ö nummer ett.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.