Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Barcelona

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 1 635:- Från 1 135:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Camp Nou stadion (Barcelona)
Camp Nou är FC Barcelonas hemmaplan och är ett imponerande stadion med plats för 100.000 åskådare. Klubben har ett museum, som man kan besöka stamtidigt med Camp Nou. Museet visar hela FC Barcelonas historia och visar bilder på de många världsstjärnorna som har spelat i laget.
Gatan La Ramla (Barcelona)
Ramlagatan är Barcelonas huvudgata och är en av de berömdaste gatorna i världen. Ramlan sträcker sig från den enorma Plaza de Andalucia till Barcelonas imponerande hamn. Ramlan Har skuggiga träd, ett myller av restauranger ( och turister), konstnärer i många avskuggningar och en stämning, som man inte finner på något annat ställe i staden.
La Sagrada Familia byggnaden i Barcelona (Barcelona)
La Sagrada Familia, som ligger mitt i den eleganta katalonska staden Barcelona, är ett förunderligt byggnadsvärk. Det var arkitekten Antoni Gaudi som påbörjade byggnaden av den spektakulära kyrkan med de märkliga månlika färgerna och formerna. Kyrkan blev inte färdigbyggd före Gaudis död, och ännu i dag arbetar man fortfarande på att bli klar med bygget i Gaudis anda. Skall man se en attraktion i Barcelona skall det absolut vara Sagrada Familia.
Parc Nöell (Barcelona)
Parc Nöell är parken där den förunderliga Antoni Gaudi har haft fria händer. Bänkarna i parken slingrar sig som märkliga färgrika fantasibänkar, och man kan få en vacker utsikt över staden från parken. Det är ofta live-musik i parken, som man kan avnjuta tillsammans med Gaudis arkitektur.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
• Barcelona
• Bilbo
• Lleida
• Madrid
• Malaga
• Seville
• Valencia
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.