Billiga charterresor till Azorerna – Portugals paradisöar

Letar du efter en exotisk charterresa till ett rimligt pris? Oavsett om du vill åka på badsemester med familjen, njuta av fantastiska naturupplevelser eller ha en mer sportig semester, är Azorerna ett perfekt val för dig. Här har du 100 billiga charterresor till Azorerna med avresa inom de nästa sex månaderna.

Om det finns någon plats som fortfarande kan kallas ”oförstörd charterpärla”, är det Azorerna. Det är märkligt få turister som hittar vägen till denna idylliska destination.

Den paradisiska ögruppen består av nio vulkanöar och ligger mitt i Atlanten. Nästan halvvägs till USA.

Flygtid till Azorerna: Cirka 5 timmar med flyg från Sverige.

Lågprisöversikt över billiga charterresor till Azorerna

Nedan hittar du 100 billiga charterresor till Azorerna med avresa inom de nästa sex månaderna.

Hittade du inte någon billig charterresa till Azorerna?

I vår sökmotor för ”Charterresor & paketresor” kan du söka efter billiga charterresor till Azorerna.

Billiga charterresor till Azorerna

Vad finns det att uppleva på Azorerna?

På öarna kan du njuta av oförstörd natur, böljande landskap med vulkaner, charmiga byar, underbart vackra kratersjöar, djupa raviner och ett rikt djur- och växtliv.

Stränder i Azorerna:  I Azorerna finns det svarta sandstränder, vattenfall och kurbad med varmt källvatten som tränger sig upp från jorden. Tack vare det enorma djurlivet och de fantastiska korallreven har du även mängder av möjligheter till att dyka och snorkla. Du kan även dyka med lokalborna.

Billiga charterresor till Azorerna

Sevärdheter på Azorerna:

På de nio vulkanöarna kan du utforska otroligt spännande naturmiljöer och det finns många utflyktsmöjligheter som hela familjen kan delta i.

Du kan exempelvis åka på val- och delfinsafari, simma i varma källor eller cykla och vandra längs rutterna som löper genom öarnas vulkanlandskap. Om du drömt om att börja snorkla eller dyka, kan du göra det här och samtidigt uppleva det enormt rika havslivet under Atlantens yta.

Vi rekommenderar att du hyr en taxi under några timmar eller kanske en hel dag. Det är ett enkelt och bekvämt sätt att uppleva öarnas dolda hemligheter på. Dessutom är det både billigare och mer praktiskt än att hyra en bil. De lokala taxichaufförerna är otroligt öppna, trevliga och har mängder av förslag på intressanta halv- eller heldagsutflykter.

Hitta charterresor till Azorerna i vår sökmotor för ”Charterresor & paketresor” här.

Topfoto (c) istockphoto / fernando-santos
Foto (c) istockphoto / sphraner
Foto (c) istockphoto / AvailableLight