Feel Free ombord på Norwegian Cruise Line (NCL) med Free at Sea– Kryssa med NCL

Feel Free ombord på Norwegian Cruise Line (NCL) med Free at Sea– Kryssa med NCL

Norwegian Cruise Line
17 fartyg, 121 länder, 323 destinationer. Norwegian Cruise Line (NCL) har en av de modernaste flottorna och erbjuder spännande kryssningar över hela världen. Väl ombord har du den största friheten och flexibiliteten att njuta till havs tack vare Feel Free-filosofin. Från och med 2 april 2019 ger NCL gästerna ännu mer valfrihet genom att erbjuda Free at Sea för en ännu mer skräddarsydd kryssningsupplevelse.

Artikeln är sponsrad av Norwegian Cruise Line (NCL)

Ta en kryssning med NCL

Klicka här:
* Freestyle Cruising – Omväxling och flexibilitet
* Hyttkategorier
* Freestyle Dining
* Kvällsunderhållning – Broadway-succéer
* Aktiviteter och underhållningsprogram
* Free at Sea-uppgraderingen
* NCL’s prisnivå och erbjudanden
* Information og reservation

Freestyle Cruising – Omväxling och flexibilitet

I över 50 år har NCL etablerat sig som en innovatör inom kryssningsindustrin, och år 2000 introducerades konceptet Freestyle Cruising. Den enskilde gästens kryssningsupplevelse har alltid varit kärnan i företagets företagsfilosofi, i sann anda med dess ”Feel Free”-kampanj:

Ombord på NCL får man uppleva omväxling och flexibilitet inom fartygets alla områden: från det breda utbudet av boendealternativ till mat, underhållning och aktiviteter.

Kabiner ombord på NCL

Hyttkategorier

Oavsett om resenären reser ensam, med familjen eller en grupp vänner är NCLs fartyg utrustade med olika hyttkategorier för att passa varje gästs behov:

Solohytter för ensamresande, hytter med anslutande dörrar för familjer och vänner eller lyxiga sviter i det exklusiva området The Haven by Norwegian®.

Mat och dryck ombord på NCL

Freestyle Dining

NCL erbjuder mängder val inom gastronomins område och lämnar inget övrigt att önska. Tack vare konceptet Freestyle Dining garanteras valfria sittplatser utan några bestämda mattider eller någon strikt klädkod.

Varje dag kan gästerna välja när, med vem och var de vill äta, det finns upp till 28 olika alternativ att välja mellan.

Kryssningsfartyg underhållning

Kvällsunderhållning – Broadway-succéer

Vad kan vara bättre än att besöka en Broadwayshow efter middagen? Förutom egna proffsiga scenföreställningar kan NCL presentera originaluppsättningar av Broadway-succéer som “Rock of Ages”, “After Midnight”, “Footloose”, “Burn the Floor” och från och med november 2019 “Kinky Boots” ombord på Norwegian Encore, som kommer bli den sjuttonde flottmedlemmen hos det internationella kryssningsrederiet.

Kvällsunderhållningen avslutas med stand up comedy och livemusik i flera av barerna på skeppen.

Aktiviteter ombord på ett kryssningsfartyg

Aktiviteter och underhållningsprogram

En mängd olika aktiviteter och underhållningsprogram erbjuds även dagtid. För de äventyrliga erbjuder Norwegian Bliss, Norwegian Joy och Norwegian Encore, som kommer ansluta till flottan till vintersäsongen 2019, gokartbanor med elektriska gokarts och dessutom laserspelsområden utomhus.

För de som söker avslappning och återhämtning väntar välgörande behandlingar på Mandara Spa®, en av världens ledande leverantörer av förstklassiga spa-anläggningar.

De som vill utforska andra länder, städer och kulturer erbjuder NCL ett stort urval av utflykter inte bara med buss, utan även på cykel, till fots eller från hästryggen.

Och med kostnadsfria barn- och ungdomsprogram garanteras att även de yngsta resenärerna är nöjda.

Free at Sea-uppgradering

Free at Sea-uppgraderingen

Från och med 2 april 2019 kan europeiska gäster som reser med NCL njuta av ännu mer frihet och flexibilitet för att kunna semestra på sitt sätt.

Den nya Free at Sea-uppgraderingen på 99 euro för en sjunätterskryssning gör att gästerna får ännu fler möjligheter att skräddarsy kryssningsupplevelsen efter de individuella behoven. De kan då välja två kostnadsfria tillvalspaket av de fem följande:

– Premium Beverage Package
– Speciality Dining Package
– WiFi package
– $50 Shore Excursion Credit
– Friends & Family, gäst 3-8 betalar bara skatt (gäller endast på utvalda resor)

Högre hyttkategorier inklusive Concierge-staterooms, sviter och The Haven-sviter har alla fem paketen inkluderade som standard.

Familj-kryssning

Vill du också kryssa med NCL

Hos NCL hittar du din egen definition av frihet. För någon betyder det underhållning i världsklass, för en annan bästa möjliga restaurangupplevelser eller fler än 300 fantastiska resmål runt om i världen.

Gör dina upplevelser på havet ännu mer unika och individuella med Free at Sea-inklusivpaketen.

Information om Norwegian Cruise Line

Information og reservation

För bokning och mer information kontakta din reserbyrå eller besök ncl.eu/cruises

Beställ nu den nya katalogen.

Text och fotos (c) Norwegian Cruise LineLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetspolicy
Läs vår integritetspolicy.