Billiga flygbiljetter från Bromma till Köpenhamn.

Billiga flygbiljetter från Bromma till Köpenhamn.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Bromma till Köpenhamn

Köpenhamn är den danska huvudstaden, belägen på ön Själland. Med utsikt över Öresund och med Sverige bara ett par minuter bort, är detta en kulturell och geografisk koppling mellan kontinenten och Skandinavien. Köpenhamn stad är uppdelad i flera olika intressanta områden, som alla bjuder på stor variation.

Köpenhamn – olika stadsdelar

Christianshavn är ursprungligen anlagd som en arbetarstadsdel för ca 300 år sedan. Idag är det ett blomstrande område som är känt för sina många kanaler. I den östra delen av Christianshavn ligger den så kallade ”Fristaden Christiania”. Området fungerar som en fristad för människor med alternativa livsstilar. Christiana grundades år 1971 av hippies som tog över det dåvarande militära området.

Østerbro är en riktigt mysig stadsdel, belägen norr om centrum. Här finner man den berömda lilla sjöjungfrun, det vackra Kastellet, och många kajer för små färjor och stora kryssningsfartyg.

Fredriksberg bildades ursprungligen runt Fredriksberg slott, och är en egen kommun i Köpenhamn. Här bor både barnfamiljer och studenter. Du finner också Fredriksberg park i området, en populär samlingsplats om somrarna.

Nørrebro hör till en av de mest levande delarna av Köpenhamn. Ta gärna en promenad på Nørrebrogade och upptäck en mix av olika nationaliteter, studenter och originella Nørrebro-invånare.

Live-musik i Köpenhamn

Köpenhamn har ett stort utbud av live-musik och en bred musikscen. Biljetter för de största arrangemangen i Köpenhamn säljs via Billetnet, som har både online-försäljning och biljettkontor. Copenhagen Jazzhouse står ofta värd för fantastiska Jazzkonserter. Är man mer ute efter rock eller heavy metal så rekommenderas ”The Rock”. Vega på Vesterbro är en stor mötesplats med konserter i nästan varje genre, av både nationella och internationella artister. På Christianshavn ligger Operahuset, och här bjuds på fantastisk opera. Den största musikscenen i Köpenhamn är Parken stadion på Østerbro.

Boka dina billiga flygbiljetter från Bromma till Köpenhamn för att smaka på denna variationsrika storstad!

Populära flygplatser med avresa till Köpenhamn