Färgglada hus vid kusten med en fyr i bakgrunden, klart blått vatten och en klarblå himmel.

Billiga flygbiljetter till Chania, Souda

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Chania, Souda

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
10. maj 17. maj
ARN
HER
HER
ARN
Swiss 1 stopp
Swiss 1 stopp
Från kr. 1 680:- Välj
6. jun 13. jun
ARN
CHQ
CHQ
ARN
Norwegian Air 1 stopp
Norwegian Air Direkt
Från kr. 2 089:- Välj
24. jun 1. jul
GOT
HER
HER
GOT
Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Från kr. 2 144:- Välj
31. maj 8. jun
ARN
HER
HER
ARN
Swiss 1 stopp
Swiss 2 stopp
Från kr. 2 549:- Välj
30. apr 8. maj
GOT
CHQ
CHQ
GOT
TUIfly Nordic Direkt
TUIfly Nordic Direkt
Från kr. 2 600:- Välj
19. jun 27. jun
ARN
CHQ
CHQ
ARN
SAS Lufthansa 1 stopp
SAS Direkt
Från kr. 2 699:- Välj

Flyg till vackra Chania på Kreta

Trevliga, vackra och avslappnande Chania är den största staden på Kretas västra sida, och här råder en avkopplat behaglig semesterstämning. En resa till Chania på Kreta bjuder både på stillsamt stadsliv, vackra stränder, och otaliga sevärdheter och aktiviteter.

Chanias nya stadsdel

Chania på Kreta är uppdelat i två huvudstadsdelar, och den nya stadsdelen är där du finner stadens administrativa byggnader, samt olika transportmöjligheter. I den nya stadsdelen finner du också ett hav av vackra butiker och spännande marknader, där du kan köpa allt från kläder, väskor och skor, till snäckskal, souvenirer och kryddor. Här finns verkligen allt vad du kan önska dig, och det är ett fint tillfälle att köpa sig några fina souvenirer att ta med hem.

Njut livet ett ögonblick i skuggan i någon av stadens fina parker, eller hitta en bänk på något av de många, trevliga torgen, och få tiden att gå med att bara betrakta vardagslivet. Här finns de äldre herrarna som dricker en kaffe eller ett glas vin på något kafé, barn som leker på gatan, springer efter duvor eller spelar fotboll, flickor i vackra kläder och unga män som tittar trånande efter dem, och så naturligtvis de många besökarna, som kopplar av i skuggan vid sidan om lokalbefolkningen.

Här är livet skönt och avslappnat, och allt som behövs för att ta del av denna unika upplevelse är några klick och en billig flygbiljett. Sedan är det bara att se fram emot en minnesvärd resa till Kreta!

Den gamla stadsdelen i Chania på Kreta

Det finns gott om gamla, vackra hus och byggnader i Chania på Kreta, där du verkligen kan uppleva hur staden såg ut innan turisterna började strömma till – lyckligtvis har Chania förmått att bevara sin unika charm och arkitektur, som många andra semesterstäder med tiden mister, och Chania är i dag av många betraktade som en de vackraste städerna i hela Grekland.

I området vid den gamla stadsdelens venetianska hamn är husen mycket vackra, och de många, gamla byggnaderna är själen i stadens otroligt gemytliga och avslappnade atmosfär. Det är också här man på riktigt känner stadens pulserande hjärta.

Besök också några av de fina museerna som ligger här, och se också stadens fästning, Firkas Fort, som ligger ute i havet. Här kan barndomsdrömmarna om sjömän och sjörövare väckas till liv i både stora och små.

Efter en lång dag med strandbesök, shopping eller sightseeing är det läge att besöka några av Chanias många och inbjudande restauranger kaféer. Ät en härlig middag tillagad med lokala råvaror, och drick ett glas gott vin eller en kall öl till. Sedan kan man gott avsluta en trevlig kväll i någon av den gamla stadsdelens många barer, där det ofta festas till långt fram på småtimmarna.

Fantastiska stränder och aktiviteter vid Chania

Om du trivs på vackra stränder med skön sand, solsken, värme och klart vatten, så lever stränderna vid Chania på Kreta upp till förväntningarna.

Bara vid Chanias gamla stadsdel ligger ett par vackra stränder, Nea Hora och Koum Kapi, och precis i närheten av staden finns flera andra fina stränder.

Det kan också vara en god idé att hyra en bil och köra runt på egen hand på ön. Du kan besöka andra stränder, till exempel Elafonisi-stranden, där sanden och vattnet får en att tänka på karibiska öar, eller stranden Preveli, där det också finns ett fint, litet kloster som du kan besöka.

Kör upp i Kretas bergrika inre och upplev de små landsorterna, där du kan uppleva en helt unik och genuint grekisk atmosfär, och passa också på att vandra lite i den mycket vackra och spektakulära naturen.Om du vill ha lite mer fart och fläkt och uppleva några aktiviteter på din resa till Chania, finns här många möjligheter. Du kan bland annat dyka och hyra snorklingsutrustning, du kan prova på att åka vattenskidor, jet-ski eller vindsurfa, och så kan du hyra cykel, skoter eller motorcykel, så att du lätt kan ta dig runt på ön.

Vi önskar dig en härlig semester till Kreta och Chania!

Mest populära flygplatserna i Grekland

Populära resmål i Sydeuropa