Billiga flygbiljetter till Santorini

Billiga flygbiljetter till Santorini

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Santorini

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Santorini – som ett vykort från Grekland

Santorini. Om du någon gång har sett vykort från Grekland, som skildrar en ljuvlig paradisaktig ö, så har du troligen sett en bild av Santorini – för denna lilla grekiska pärla är en vykorts-vacker ö som står helt i sin egen klass.

Ön är fylld med spännande arkeologiska fynd och underbara stränder med det allra klaraste vatten. Så vad väntar du på, skynda dig att få tag på en biljett till Santorini och upplev en fantastisk semester.

Geografiskt läge
Ön ligger längst ned i sydligaste delarna av Grekland, norr om Kreta, i ögruppen Kykladerna. Det är i linje med bl.a. de sydliga turkiska badorterna, så det är garanti för bra väder. Dessutom finns det en flygplats på ön, så den är smidig och problemfri att resa till och du slipper onödig transporttid.

Varför är Santorini vackrare än de flesta öar?
Santorini har lite av allt, så oavsett om du föredrar bad-, kultur- eller natursemester, så kan du med frid i sinnet välja att resa till Santorini!

Ön skapades av ett enormt vulkanutbrott för flera tusen år sedan, och det har verkligen satt sin prägel på ön, som har ett unikt cirkelrunt utseende. Det finns stora, gröna berg uppe den västra delen av ön, där du kan utforska den fantastiska naturen på spännande vandringsturer. På östra sidan kan du luta dig tillbaka, och slappna av på den svarta vulkansanden, bada, snorkla i Egeiska havet och njuta av dess rika undervattensliv.

Du kan också besöka de arkeologiska relikerna från en svunnen tid, till exempel den gamla staden Akrotiri, som för 3600 år sedan förstördes av ett vulkanutbrott, men vars ruiner fortfarande står kvar, redo att utforskas. Städerna på ön är mysiga och perfekta för shopping, en god måltid och kanske en drink eller två på en lugn bar.

Mest populära flygplatserna i Grekland

Populära resmål i Sydeuropa

Hitta resan till Santorini här

Läs mer på vår blogg