Resebolag från Kenya

Nedan finner du de resebolag som matchar ditt sökresultat. Genom att klicka på info får du ingående information om bolaget inkl. kontaktinformation.

Albatros Travel

Albatros Travel har specialiserat sig på kultur- och naturrundresor med reguljärflyg. Vi har ett omfattande urval av spännande rundresor som inte går att hitta hos charterbyråerna. Våra rundresor är med svensktalande reseledare och vi försöker alltid att inkludera så mycket som möjligt i resans pris så man slipper köpa till utflykter eller betala för entréer under resans gång.

Kenya

Rundresor til Kenya

Kenya

Kenya var Kenzan Tours allra första resmål när vi startade verksamheten i början av 2004. Idag har vi vår egen verksamhet med bas i Nairobi, där vår lokala manager Maimuna tar hand om våra resenärer. Upplev de kända nationalparkerna Masai mara, Lake Nakuru, Lake Naivasha, Samburu och Amboseli i någon av våra många safariprogram. Ni väljer själva vilken boendestandard ni vill ha, antingen basic eller comfort. Avsluta med fördel på någon paradisstrand antingen i Kenyas kust (Mombasa eller Watamu) ...
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.