Sevärdheter Madrid

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Flygbiljetter t/r - Från 416:- -
Charter (flyg+hotell) Från 2 372:- Från 4 011:- Från 5 795:-
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Madrids museer (Madrid)
Madrid har ett fantastiskt utbud av museer. Casón del Buen Retiro har en eminent samling av spansk konst från 1900 talet. Museo Thyssen-Bornemisza har en privat samling tavlor från Titian till Pollock. Prova även Museo de la Escultura Abstracta som har en vacker samling av några av Spaniens mest kända konstnärer, där ibland Chillida och Miró.
Palatset Palacio Real (Madrid)
Palacio Real skall ses, om man är i Madrid. På väggarna och taket i palatset kan man se de mest fantastiska och vacker bearbetade dekorationer, som man kan föreställa sig. I Palacio Real ser man, vad som kan hända, om man ger fantasin fritt utlopp och sig själv fria händer.
Plaza de Toros Monumental (Madrid)
Madrid har värdens största tjurfäktningsarena, och om man inte gillar tjurfäktning bör man ändå gå för bi Plaza de Toros Monumental de las Ventas, där fäktningarna finner plats. Arenan är överväldigande, och om man inte tål se tjuren lida och höra spanjorernas rop, kan man alltid föreställa sig vilka blodiga kamper som utspelas i denna enorma arena.
Prado Museum i Madrid (Madrid)
Spaniens och kanske världens mest fantastiska konstutställningar. Här kan man se de viktigaste verken från italiensk och spansk konst från det 15:e till det 19:e århundradet, bland annat finner man ett överflöd av tavlor av Diego Veázquez.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
• Barcelona
• Bilbo
• Lleida
• Madrid
• Malaga
• Seville
• Valencia
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.