Billiga flygbiljetter från Pristina – Kosovo till Antalya.

Billiga flygbiljetter från Pristina – Kosovo till Antalya.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Pristina – Kosovo till Antalya

Antalya är Turkiets snabbast växande stad, och staden är välsignad med ett idealiskt klimat. Staden är belägen på den turkiska rivieran, på toppen av en kalkstensplatå. Missa inte möjligheten att besöka den gemytliga staden Antalya- boka dina billiga flygbiljetter redan idag!

Utflykt med båt
I hjärtat av staden, precis innanför de romerska murarna, ligger den vackra småbåtshamnen. Här har du möjlighet att åka på utflykter med båt. Välj mellan en/två timmars-turer, eller dagsutflykter för att besöka de populära öarna Kemer och Phaselis, eller några av kusternas alla stränder som Konyaalti Plaji.

Det populära Aqualand, väster om Antalya består av fantastiska strandområden och vattenparker. Här erbjuds både barn och vuxna prova de gigantiska vattenrutschbanorna, njuta av de konstgjorda stränderna eller bara slappa av i dess omgivande gröna oaser. Du kan dessutom simma med delfiner.

De flesta av Antalyas historiska byggnader finns längs med de smala, slingrande gatorna i Kaleiçi, stadens gamla del. Här finns också bra boende till otroliga priser. Nästan vartannat hus i Kaleiçi är ett litet hotell, och många av dessa är av mycket hög standard med tillhörande pooler och flotta restauranger.

Är du intresserad av historiska och arkeologiska platser ska du inte missa följande: Hidirlik Tower, Ahi, Iskele moskén, och Clock Tower. Även The Antalya Museum har en fantastisk arkeologisk samling.

Shopping i Antalya

De mest kända souvenirerna du kan passa på att köpa i Antalya är äkta mattor, skor, aromatiska örter och vattenpipor. Om du känner för riktigt bra shopping ska du besöka det moderna köpcentrumet, Terracity Mall. Här erbjuds alla de internationella designbutikerna du kan önska dig.

Du kan köpa dina billiga flygbiljetter från Pristina Kosovo till Antalya. Pristina flygplats är belägen endast 16 km utanför staden, och har utmärkta kommunikationer så att du kan resa snabbt och bekvämt.

Populära flygplatser med avresa till Antalya

Hitta resan till Antalya här

Läs mer på vår blogg