Panoramavy över en blå vik med en lång sandstrand framför och dramatiska berg i bakgrunden.

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Antalya.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Flygresor från Stockholm Skavsta, Nyköping till Antalya

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
14. jun 23. jun
NYO
AYT
AYT
ARN
Wizz Air Pegasus Airlines 1 stopp
Pegasus Airlines Direkt
Från kr. 1 981:- Välj
26. apr 29. apr
NYO
AYT
AYT
NYO
Wizz Air Valuair 3 stopp
SunExpress Wizz Air 1 stopp
Från kr. 5 666:- Välj

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Antalya

Antalya är belägen på den populära turkiska rivieran, och har bara på de senaste åren blivit ett mycket uppmärksammat resmål. Det är inte svårt att urskilja varför: Antalya åberopar några av Turkiets finaste restauranger, en av de mest imponerande arkeologiska museum, och några av dess bäst bevarade historiska ruiner.

Antalya bjuder på spännande underhållning
Antalya är i sig en intressant historisk stad, med både historiska ruiner, härliga bad och bedårande stränder. Men staden är också en bra bas för att besöka andra attraktioner. Gör ett besök på Antalya Zoo och naturpark. Den zoologiska trädgården är en av Turkiets största och sträcker sig över en yta på mer än 400 hektar.

Om du gillar naturliga badplatser, så är ett besök på Duden Falls ett spännande alternativ. Du tar dig dit med båt, och du kan hoppa i vattnet direkt och bada samtidigt som du beskådar vattenfallen.

Det imponerande vattenlandet: Aqualand, ligger väster om Antalya och består av ett stort område av strandområden och vattenpark. Här kan både barn och vuxna prova att åka gigantiska vattenrutschbanor, njuta av de konstgjorda stränderna eller bara slappa i de omgivande gröna oaserna. Är du djurälskare kan du dessutom passa på att simma med delfiner!

Antalya Museum

Du bör inte missa att besöka Antalya Museum, som ligger ca 2 km väster om centrum. Museet är stort, med utställningar i 14 hallar som täcker allt från sten-och bronsåldern till Bysans, så ge det tillräckligt med tid. Utställningen ”Hall of Gods” är oslagbar. Även de som inte är särskilt intresserade av grekisk mytologi kommer att fascineras av denna samling som innehåller representationer av de 15 olympiska gudarna, många av dem i nästan perfekt skick.

Boka dina flygbiljetter från Stockholm-Skavsta-Nyköping till Antalya. Skavsta flygplats är ett bra alternativ till Arlanda, när du vill ha tag i billiga flygbiljetter!

Populära flygplatser med avresa till Antalya