Sista minuten till Lesbos

Sista minuten till Lesbos

Bedöm resmål (1 omdömen)
4

Beställ en sista minuten NU – till fantastiska Lesbos

Om du tycker om Grekland i största allmänhet, och inte kan få nog av det vackra landet med sina karaktäristiska färger, så kommer Lesbos knappast att göra dig besviken. Här får du en rejäl dos med sol och värme, varsamt insvept i en otroligt välkomnande och leende gästfrihet.

Lesbos är en grekisk ö som ligger i den norra delen av Egeiska havet – inte långt från Turkiet. Lesbos kan bl.a. stoltsera med att vara Greklands tredje största och dessutom mest frodiga ö, med vackra olivlundar och väldoftande pinjeskogar. Utöver sin gröna image kan ön också skryta med en fantastisk kustlinje – hela 320 km lång!

Lesbos – solens ö
Som svensk, som kanske bara upplever sol och värme under en mycket begränsad period under året, kommer du älska det varma Lesbos. Här finns fantastiska möjligheter att ladda batterierna och koppla av på någon av öns många vackra stränder.

När lusten faller på så är det inte långt till närmaste lokala kafé, där du kan beställa den traditionella och populära drycken Ouzu – ett anis-baserat brännvin som många svenskar redan är bekanta med.

Det finns alltid något att göra på Lesbos
Lesbos är mer än bara ett badresmål där man ligger och slappar på stranden. Ön bjuder också på goda möjligheter för dig som vill aktivera dig, och om en vällyckad semester innebär lite motion så finns det gott om alternativ på Lesbos.

Det varma klimatet och den bördiga jorden har resulterat i en fantastiskt vacker och frodig natur, med kuperad terräng som inbjuder till spännande vandringar i bergen, men också till stillsamma promenader i vackra omgivningar. Bestämmer man sig för att ge sig ut i den storslagna naturen, har man exempelvis möjlighet att uppleva naturliga vattenkällor, och den imponerande utsikten från de höga klipporna är minnen som du tar med dig långt efter att du kommit hem till Sverige.

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark och Norge:
Afbudsrejser til Lesbos | Restplasser til Lesvos

Resebolag med sista minuten resor till Lesbos

  • Billiga sista minuten med Apollo
  • Billiga sista minuten med Ving

Hitta resan till Lesbos här

Läs mer på vår blogg