Covid-19 - UD:s reseinformation
Flybilletter til Alicante

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Alicante.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Alicante

Alicante är belägen vid Medelhavskusten i Spanien och bjuder på en spännande blandning av arkitektur och kultur blandat med spanska traditioner. Staden är en riktig guldgruva med sin närhet till både sandstrand, golfbanor och bra uteliv. Missa inte denna möjlighet till att utforska fantastiska Alicante- Boka dina billiga flygbiljetter till Alicante redan idag!

Ät gott i Alicante

Den traditionella maträtten i Alicante innehåller ris och i regionen har man hundratals olika smakrika variationer på recept. Pröva gärna Spaniens nationalrätt- Paellan, en utsökt rätt som består av saffransris och skaldjur. I Alicante kan man frossa i färska räkor och musslor med gott samvete, utan att det kostar särskilt mycket. Regionen producerar också mycket gott kött och olika sorter av korv och skinka. Att äta ute på restauranger är ofta bra mycket billigare än i Sverige. Är du sugen på att testa en ovanlig drink ska du pröva på ”hochata”, som tillverkas med nötter och är en av de lokala favoriterna bland befolkningen.

Alicante har ett trevligt utbud av barer och uteställen. Det bästa området att gå ut i heter ”El Barrio” och ligger nära katedralen och Rambla de Méndez Núñez. Här möts besökare och lokalbor för att gå på puben, musikbarer, uteserveringar och nattklubbar.

Alicante- Utmärkta golfbanor

För dig som är golf-intresserad finns ett stort utbud av golfbanor i regionen. Det rekommenderas att prova Alicante Golf, som är belägen endast fem minuters körning från staden. Denna golfbana är mycket attraktiv och passar såväl nybörjare som de riktiga amatörerna.

Alicantes internationella flygplats ligger 11 kilometer söder om staden och heter ”El Altet”. Den har utmärkta kommunikationer till Alicante, så du kan snabbt och smidigt ta dig mellan platserna.

Genom att beställa billiga flygbiljetter från Stockholm-Skavsta-Nyköping till Alicante, kan du utforska denna livliga spanska stad!
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.