Covid-19 - UD:s reseinformation
Flybilletter til Alicante

Billiga flygbiljetter från Sturup till Alicante.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Sturup till Alicante

Staden Alicante är belägen på östra sidan av Spanien, mitt på kustremsan Costa Blanca. Alicante är en vacker hamnstad med äkta medelhavskänsla. Det bjuds på både strand, spansk mat och intressanta sevärdheter. Beställ billiga flygbiljetter till Alicante för en underbar semester i spansk anda!

Alicante - staden med både strand och intressanta sevärdheter

I hjärtat av staden finner du sandstranden Postiguet Beach, som är en populär badstrand bland både bland turister och lokalbor. Här kan du njuta av det varma medelhavet, spela volleyboll, eller så på den vackra solnedgången.

Den gamla stadsdelen i Alicante är ett triangulärt område som avgränsas av områden som Rambla de Méndez Núñez, Explanada de Espanya, och Mount Benacantil. Här finner du charmiga smågator och vackra byggnader. I området finns också domkyrkan, stadshuset och flera av stadens konstmuseer.

Mercado de Alicante är en av stadens populära marknader. Här är det fullt av livliga försäljare och här kan man köpa allt ifrån kött, fisk-och skaldjur, ostar, frukter och blommor.

Santa Barbara-fästningen

På toppen av Mount Benacantil på en höjd av 166 meter, finns en av Spaniens största medeltida fästningar, Santa Barbara. Fästningen byggdes i det nionde århundradet, av muslimerna. Härifrån kan du se en fantastisk utsikt över staden och dess hamn. Om du känner dig i god form, är en promenad från Plaza de Carmen en sevärdhet bara i sig, med alla dess slingrande små vägar.

I Alicante värnar man om de folkliga traditionerna och du bör inte missa festivalen Moros y Christianos, samt firandet av San Juan. I Alicantes omgivningar finns också möjligheter till att spela golf. Det rekommenderas också att besöka någon av de populära sandstränderna som finns längs med Costa Blancas kust.

Beställ billiga flygbiljetter från Sturup till Alicante. Missa inte detta populära resmål som bjuder på äkta medelhavskänsla!
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.