Bilden visar Brandenburger Tor i Berlin badat i det gyllene ljuset från solnedgången, med höstlöv i förgrunden.

Billiga flygbiljetter från Västerås (Hässlö) till Berlin.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Västerås (Hässlö) till Berlin

Berlin är en stad med stora kontraster. Den tyska huvudstaden är känd för sina historiska byggnader och dess moderna arkitektur. Du finner en otrolig mängd sevärdheter som lockar besökare från hela världen. Berlin är en stad full av liv, och en storstad som ständigt genomgår förändring.

Grönområden och parker i Berlin

Trots all Berlin är livfullt, så finner man också en avslappnad atmosfär och en avspänd stämning. Staden bjuder på många grönområden och parker där man kan slappna av. Berlins största park är Tiergarten. På sommaren och på helgerna kommer man att se massor av familjer med sina grillar här. En annan populär park är Viktoria, belägen i området Kreuzberg. Parken erbjuder en fantastisk panoramautsikt över södra Berlin. Här finns också ett nationalmonument av Schinkel.

Den vackra ”Världens trädgård” (Gärten der Welt) är belägen i Marzahn. Trädgården består av en stor, kinesisk trädgård, en koreansk trädgård, en liten trädgård från Bali, en orientalisk trädgård med fina fontäner och ett kloster. Sist men inte mist finns här också en otrolig japansk trädgård, som är ett projekt och partnerskap mellan städerna Berlin och Tokyo. Inträde till parken kostar 4 Euros.

Berlin- Nöjen för barnfamiljer

Berlin Zoo har det största utbudet av djurarter i världen. Djurparken ligger direkt i hjärtat i västra delen av staden. The Elephant Gate, belägen på Budapester Straße bör inte heller missas! Gör ett stopp här för fotografering och beundra den vackra arkitekturen.

Berlin Akvarium är en del av Berlin Zoo, och är belägen vid Potsdamer Platz i en historisk byggnad. Det är det största akvariet i Tyskland och det bjuds på fantastisk variation av fisk, delfiner, krokodiler etc. Detta är garanterat en av de bästa platserna att vara på en regnig dag.

Boka dina billiga flygbiljetter från Västerås Hässlö till Berlin redan idag, för att uppleva Europas mest spännande storstad!

Populära flygplatser med avresa till Berlin