Bilden visar Brandenburger Tor i Berlin badat i det gyllene ljuset från solnedgången, med höstlöv i förgrunden.

Billiga flygbiljetter från Bromma till Berlin.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Bromma till Berlin

Berlin är staden som är i ständig förändring. På grund av sin tumultartade historia, förblir Berlin en stad med många distinkta stadsdelar och med stor variation. Berlin är Tysklands huvudstad och det bor 3,5 miljoner människor som representerar över 190 olika länder. Denna multikulturella stad måste upplevas för att beskrivas!

Alexanderplatz – Berlins mest kända torg

Efter att Alexanderplatz till stor del förstördes under andra världskriget så byggde man upp det igen på 1960-talet. Idag är platsen en känd mötesplats för berlinarna. Passa gärna på att ta en kopp kaffe i någon av de mysiga kaféerna som omger platsen.

Berlins intressanta landmärken

Det tyska riksdagshuset ”Reichstag building – Bundestag” ligger nära Brandenburger Tor. År 1999 öppnades det efter många år av renovering. Idag kommer besökare för att beundra den spektakulära glaskupolen, som också erbjuder en fantastisk utsikt över Berlin. Besökare kan boka guidade turer av byggnaden, och får då även besöka glaskupolen och dess terrass. Ett tips är att boka i förväg då platserna går åt snabbt.

Även om Berlin har relativt få höga byggnader, finns det flera monument med observations- däck. Stadens mest kända är TV-tornet nära Alexanderplatz, som är det högsta tornet i Tyskland med sina 368 m. Observations- däcket är 204 meter över marken och bjuder på en fantastisk utsikt. Det finns dessutom en roterande restaurang på toppen som snurrar 360 grader på bara 30 min. Detta är en fantastisk upplevelse för den som vill kombinera en god måltid medan man beundrar staden från ovan.

Berliner Funkturm är ett 150 m högt fackverkstorn med ett open-air observationsdäck. Besök detta torn för en svindlande utsikt över staden. Berliner Funkturm är belägen i det västra distriktet av staden, strax utanför stadskärnan.

För att uppleva det bästa av Berlin – Boka dina billiga flygbiljetter från Bromma redan idag!

Populära flygplatser med avresa till Berlin