Charterresor till Grekland

Avresedag
Flexibel
+1 vecka
Reslängd
Alla
Från
Alla
Land
Alla länder
Specifikationer
Spec.+ ospec. hotell
Till
Alla resmål
Sök
Grekland - det perfekta resmålet som har något för alla!

Ett av Europas absolut vackraste land

Bedöm resmål
4,4
(39 omdömen)
Grekland är ett av Europas absolut vackraste land, med en fantastisk kultur och historia som fängslar den mest erfarna resenären.

Med allt från sevärdheter som Akropolis till några av Europas bästa badstränder är Grekland det perfekta resevalet för alla åldrar, ungdomar såväl som barnfamiljer och pensionärer. Med sitt vackra fastland och ett av världens största öriken finns det alltid något nytt att se och besöka.

Upptäck Greklands vackra ö-värld

Det som gör Grekland så fantastiskt är dess ö-värld med en otalig mängd smultronställen runt om i den grekiska skärgården. Här ges möjligheter att flyga direkt till flertalet av öarna, de som inte har en egen flygplats har ofta båtförbindelser med andra öar som kan ta turisterna dit. Vill man ta det ytterligare en nivå så åker man färja mellan de olika öarna till de fantastiska upplevelserna.

Missa inte Greklands unika kulturskatter

Grekland har ett enastående och unikt kulturarv som sträcker sig enda från 3000 f Kr med den minoiska kulturen på Kreta fram till idag. Många av de tempel som idag finns välbevarade uppfördes under den klassiska perioden, 450- 400 f Kr.

Gör du ett besök i Greklands huvudstad Aten, får du inte missa det häpnadsväckande Akropolis, som räknas till en av Greklands främsta kulturskatter och har blivit något utav en symbol för det antika Grekland. Tempelbygget på Akropolis var sin samtids mest påkostade marmorbyggnation med en oerhört rik utsmyckning som sällan eller aldrig någonsin tidigare hade skådats under antiken.

I Grekland handlar också mycket av det kulturella arvet om musik. Musiken från Grekland har starka influenser av både asiatiska rytmer som västerländska. Oavsett var i landet du befinner dig så sjungs det alltid sånger överallt.

Sätt igång och planera dina charterresor till Grekland, för en oförglömlig semester!

Charterbolag med charterresor till Grekland

Billiga charterresor med Airtours
Billiga charterresor med Allinc
Billiga charterresor med Detur
Billiga charterresor med Hideaways
Billiga charterresor med Nazar
Billiga charterresor med Solresor
Billiga charterresor med TripX
Billiga charterresor med TUI
Billiga charterresor med Ving
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK