Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Den Italienska Adriaterhavskusten

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 1 730:- Från 2 395:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Staden Piran (Den Italienska Adriaterhavskusten)
En gång i tiden hade staden bara ett stort bål för att hjälpa skeppen säkert i hamn. Idag är Piran en vacker, historisk semesterstad, där dåtid och nutid möts i en skön blandning.
Ducale Palatset (Venedig)
Palazzo Ducale byggdes under nionde århundradet. Sen dess har palatset dock utvidgats och byggts om åtskilliga gånger. Palatset har en vacker arkitektur och imponerande utsmyckning och är helt säkert värd ett besök. Det är möjligt att besöka palatset varje dag mellan 9.00 och 17.00.
Gondolutflykter (Venedig)
Är man i Venedig bör man åka med en av de imponerande gondolerna som seglar på Venedigs många kanaler. Alla gondoler är byggda för hand, och det finns numera bara kvar två gondolbyggare i staden, som framstår i en helt fantastisk och romantisk dager när man upplever den sittande i en av de vackra gondolerna.
San Marco torget (Venedig)
San Marco är en av landets berömdaste torg, där turister och duvor kämpar om att få plats. Torget är omringat av imponerande byggnader, där ibland San Marco kyrkan som har en imponerande vacker utsmyckning. Många turister kommer också för att höra klockan slå i det berömda bronstornet från det 15:e århundradet.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
• Firenze
• Milan
• Naples
• Rom
• Venedig
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.