Covid-19 - UD:s reseinformation
Flybilletter til Hua Hin Airport

Billiga flygbiljetter från Pattaya Airport till Hua Hin.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Pattaya Airport till Hua Hin

Hua-hin är en populär semesterresort i Thailand. Orten blev Thailands allra första semesterresort på 1920-talet när den thailändske kungen byggde sitt sommarpalats här. Orten är idealisk för både familjer och par eftersom den är mycket ren, varm och har en avslappnad atmosfär.

Utsökt mat i Hua-hin

Det finns massor av olika alternativ när det kommer till att äta ute i Hua-hin. Restaurangerna längs med stranden och på Khao Takiap är mycket turistvänliga, och vill man ha lokala alternativ så kan man bege sig till Phetkasem Rd. Hua-hin är välkänd för sina underbara färska skaldjur som finns i överflöd på de olika natt-marknaderna och restaurangerna. Vill man ha en romantisk havsutsikt och dessutom god mat för en billig peng så rekommenderas

Naresdamri Road. Många av ortens hotell har dessutom fantastiska bufféer där man får se hur maten tilllagas på grillen.

När du är i Hua-hin så ska du inte missa att besöka dess nationalparker. Den närmsta är Sam Roi Yot, belägen ca 60 km från stadskärnan. Här bjuder naturen på omkring 300 bergstoppar, mangroveträsk, flera vilda fåglar, samt apor. Vill man njuta av nationalparken från havssidan så finns det möjligheter till att boka en båttur. Här ges tillfällen att mata aporna, man kan bada i det klara vattnet. På vägen tillbaka är det möjligt att få prova på fiske, och på en bra dag kan man skåda delfiner i havet.

Hua-hin- populär thaimassage

När du besöker Hua-hin ska du inte missa att få en traditionell thailändsk massage. Alla bra hotell i Hua Hin erbjuder traditionell thailändsk massage.

På Petchkasem Road intill det kungliga palatset kan man få en massage av mycket skickliga och professionella blinda massörer.

Gå inte miste om möjligheten till att få upptäcka den underbara paradisorten Hua-hin. Boka dina billiga flygbiljetter från Pattaya-airport till Hua-hin airport redan idag!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.