Malaga er en fantastisk by - find fly til Malaga her

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Malaga.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Malaga

Det är lätt att förstå varför Malaga stad räknas som huvudstaden på kustremsan Costa del Sol.

Malaga är en framgångsrik spansk stad som har fått stor uppmärksamhet tack vare sitt överflöd av museer, sitt mysiga centrum, de fantastiska restaurangerna och eleganta hotellen med trendiga takterrasser.

Shoppa loss i Malaga

Malaga är den perfekta platsen att utforska historiska monument, charmiga smågator och torg med trevliga caféer, men det är också en utmärkt stad att shoppa i.

Huvudgatan för shopping är den fantastiska trädkantade avenyn, Alameda. En god idé är att promenera vid Plaza Marina, nära hamnen, och sedan följa gågatan Calle Marqués de Larios. Du finner också många torg med flera moderna butiker och unika stilrena caféer runtomkring. Malagas centrum är helt fri från biltrafik och byggnaderna är mycket vackra.

Det stora torget, Plaza de la Constitución, är i fokus för stadens kulturella, traditionella och religiösa evenemang. Detta torg är särskilt vackert i december månad, då här finns en stor julgran och dekorationer med massor av färg och ljus.

Intill Calle Larios finns också många smågator med trevliga tapasbarer, restauranger och te-terías, så kallade moriska "Te-rum". Här finns också en livlig utomhus-marknad "Mercado Central de Atarazanas."

Malaga - Costa del Sol internationella flygplats

Malagas flygplats är en av de mest trafikerade flygplatserna i Spanien och tar emot ca 12 miljoner passagerare varje år. Flygplasten är en central knytpunkt i Andalusien och betjänar stora delar av regionen. Flygplatsen ligger 8 km från stadens centrum och har utmärkta kommunikationsförbindelser till hela Costa del Sol-området.

Flygplatsen har en utställningshall som rymmer tillfälliga utställningar av konstnärer som presenterar sina verk. Lobbyn är en innovativ och kreativ plats som erbjuder besökare en plats att koppla av på medan de väntar på sina flygningar.

Boka din nästa resa från Stockholm-Skavsta-Nyköping till Malaga för att ta del av erbjudandet!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.