Malaga er en fantastisk by - find fly til Malaga her

Billiga flygbiljetter från Västerås (Hässlö) till Malaga.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Malaga

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Västerås (Hässlö) till Malaga

Malaga är belägen i södra Spanien, i regionen Andalusien. Staden ligger på den berömda kustremsan Costa del Sol, och har ett typiskt varmt medelhavsklimat. Malaga är födelseplatsen för den berömda spanska konstnären Pablo Picasso, och staden har många historiska och intressanta sevärdheter att utforska.

Malaga- Att se och göra

Den närmaste stranden till Malagas centrum är La Malagueta. Den är bra för en dag att besöka, men vill du ha lugnare och vackrare stränder så ska du bege dig längre österut. Kustremsan Costa del Sol är en ca 20 mil lång sträcka, och här finner du många riktigt fantastiska stränder. Denna sträcka brukar också benämnas "Costa del Golf", på grund av det stora antalet golfanläggningar. Är du sugen på att testa dina golf-kunskaper är detta en utmärkt chans!

Alcazaba är ett intressant fort som byggdes på 1100-talet på en kulle mitt i staden. Detta fort räknas som Spaniens bäst bevarade, och det är verkligen värt ett besök. Uppe på fortet erbjuds en utmärkt utsikt över staden. Längst upp finns också ett litet moriskt palats med intressanta artefakter från utgrävningarna på platsen.

Bredvid Alcazaba ligger också en fantastisk gammal romersk teater- Teatro Romano. Attraktionen är gratis att besöka, och man kan även få se kortfilmer om hur teatern ursprungligen sett ut.

Malaga Flygplats (AGP)

Malaga innehar Spaniens fjärde största internationella flygplats. Hit flyger många lågprisbolag och charterbolag. Flygplatsen har utmärkta kommunikationer in till Malaga centrum. Välj mellan tåg, buss, hyr-bil eller taxi. Flygbussarna är det mest ekonomiska, och de kör varje 30:e minut.

Att hyra bil på Malagas flygplats är relativt billigt, men det är klokt att boka i förväg. Taxi från flygplatsen tar ut en minimi-pris på 20 €.

Boka dina billiga flygbiljetter från Västerås-Hässlö till Malaga redan idag för en solsäker semester!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.