Find en billig flybillet til Barcelona

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Barcelona.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Barcelona

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Arlanda till Barcelona

Barcelona ligger i Kataloniens hjärta, och staden bjuder på mångskiftande skatter. Staden innehar intressanta sevärdheter som – La sagrada familia, en pittoresk arkitektur, några av de bästa stränderna i Spanien och ett rikt nattliv.

Barcelonas rika uteliv

Under din vistelse i Barcelona ska du absolut inte missa att utforska utelivet. För dig som vill njuta av en utsökt mojito rekommenderas Bambú Lounge, belägen i området Gracia. Detta är en bar där lokalborna samlas för att festa till långt in på morgontimmarna.

För dig som istället är ute efter en äkta katalansk och familjär miljö, så kan du besöka baren Andu. Här får du en inblick i stadens avslappnade och bohemiska sida, och du kan dricka dina öl i en lugn miljö.

En av Barcelonas populäraste nattklubbar är Otto Zutz. Klubben består av hela fyra våningar, och varje våning bjuder på olika dansgolv- allt från modern housemusik till salsa och Rnb. Du har hela åtta barer att välja mellan, samt en glamorös VIP-avdelning. Här är chanserna stora till att få se en glimt av kändisar.

Se på hajar i L’aguarium de Barcelona

För Europas största och världens bästa samling av spännande havsdjur från Medelhavet så ska du bege dig till: L’aguarium de Barcelona. Den imponerande anläggningen ligger i området Port Vell och har öppet året runt. Missa inte deras fantastiska haj-tunnel där du kan gå under de simmande hajarna. Du finner även fiskar från stora barriärrevet i Australien, och en interaktiv avdelning där du får se antarktiska pingviner. Detta är en upplevelse som både barn och vuxna uppskattar. Om du har ett dykarcertifikat så finns det möjligheter till att få dyka bland hajarna.

Åk från Arlanda till Barcelona med billiga flygbiljetter, och upptäck stadens historiska, kulturella och sociala arv- Boka din resa redan idag!
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.