Find en billig flybillet til Barcelona

Billiga flygbiljetter från Köpenhamn till Barcelona.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Barcelona

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Köpenhamn till Barcelona

Barcelona är ett av svenskarnas mest populära resmål och det är inte svårt att förstå varför. Barcelona är den näst största staden i Spanien och är belägen på Medelhavskusten. Denna världsmetropol erbjuder både intressant kultur, sol och stränder, utsökt matkultur och fotbollsklubben Barcelona FC.

Barcelonas rika matkultur

Tack vare Barcelonas närhet till havet så är det aldrig svårt att få tag på färsk fisk och utsökta skaldjur. Det katalanska köket har länge ansetts vara bland det bästa i hela Spanien. De senaste tjugo åren har en ny modern mat-kultur växt fram bland regionens restauranger. Det bästa området att utforska om du vill smaka på den klassiska katalanska maten är Ciutat Vella. Det typiska katalanska köket består av katalansk paella eller cargols- en rätt gjord på chili-och kaninstuvade sniglar.

Ett trevligt alternativ till att sitta ner på ett och samma ställe är att gå på en tapasrunda. Beställ smårätter stående i baren och testa på dess stora variation. För traditionell spansk tapas så ska du bege dig till Passeig de Grácia.

Du ska inte missa att prova de katalanska desserterna "mel i mató", som består av söt honung och krämig färskost, samt den populära "crema catalana", ett krispigt bakverk med en fyllning av grädde.

La Boqueria i Ciutat Vella är en stor offentlig marknad med ett varierat utbud av varor och produkter. Här kan du njut av färskpressad ekologisk fruktjuice eller en smaskig smoothies för endast 1,5 € per kopp. Ett tips är också att komma straks innan stängningstid så kommer säljarna att ge dig specialpris.

Fotbollsklubben FC Barcelona

En av världens största och mest populära fotbollsklubbar är FC Barcelona. Klubbens arena heter Camp Nou och har kapacitet att ta emot ca 100 000 åskådare. Det låter mycket, men platserna fylls rekordsnabbt när laget spelar på hemmaplan!

För att utforska populära Barcelona, så ska du inte missa att boka dina billiga flygbiljetter från Köpenhamn till Barcelona redan idag!
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.