Solnedgångsbild av en färgglad park med unik arkitektur och promenerande människor.

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Barcelona.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Barcelona

Du som ännu inte har besökt den fantastiska storstaden Barcelona, bör inte missa denna chans! Det finns aktiviteter som passar alla: vare sig du är intresserad av Gaudís fantastiska konstverk, eller om du vill ha maxat äventyr på din semester så är Barcelona ett perfekt resmål! Passa på att boka dina billiga flygbiljetter till Barcelona redan idag!

Barcelona- Gaudís arkitektur och Park Güell
Gaudís verk är beundrad av arkitekter runt om i världen och han har i hög grad påverkat Barcelonas arkitektur. Det finns fantastiska exempel på Gaudís berömda verk runt om i stadens centrum. Gaudí prydde många av sina byggnader med ett färgat kakel som han arrangerade i mosaikmönster. Casa Batlló på Passeig de Gràcia, och La Pedrera är två av hans mest berömda byggnader. Gaudí ritade Casa Batlló för Josep Batlló, en förmögen aristokrat, som ett exklusivt hem åt honom. Denna byggnad är ett fantastiskt originalverk och väl värt besöket.

Park Güell är en magisk park med fantastiska byggnader, skulpturer och kakel designade av Gaudí. Missa inte den berömda draken som är gjort i livfulla färger, och ger betraktaren en hisnande upplevelse!

Äventyr i Barcelona- bestig Montserrat

Den vackra Montserrat-bergskedjan ligger straks utanför Barcelona och har du möjlighet ska du planlägga en dag för detta fantastiska utflyktsmål. Ett vackert kloster står i centrum för bergskedjan. Är du den äventyrliga typen som vågar sig på höga höjder, så kan du utmana dig själv och klättra upp till toppen av Montserrat. Du kan också prova på att vandra uppför berget på dess natursköna vägar. Skönheten i Montserrat talar för sig själv och bör ses med egna ögon!

Passa på att fynda dina billiga flygbiljetter till Barcelona redan idag- Staden väntar på att bli upptäckt av dig!

Populära flygplatser med avresa till Barcelona