Charterresor  till Fuerteventura

Charterresor till Fuerteventura

Fuerteventura - solens och vindarnas ö

Bedöm resmål
4,5
(61 omdömen)
Fuerteventura brukar kallas för solens och vindarnas ö. Fuerteventura tillhör Spanien och är Kanarieöarnas näst största ö, och här råder det en avslappnad stämning. Denna populära ö finns nära kontinenten Afrika och lockar med sina tretusen soltimmar per år.

Ingen annanstans på Kanarieöarna hittar du lika enorma sanddynor, stränderna är milslånga och breda med vit finkornig sand. Detta charterresmål bjuder också på exotiskt vulkanlandskap och ett rikt djurliv. Åk på charterresor till Fuerteventura för en underbar och avkopplande semester.

Fuerteventuras långa stränder

Tycker du om stränder? Då är Fuerteventura rätt ställe för dig. Här finns nämligen en stor variation av vackra, vidsträckta stränder runt om på hela ön. Letar du efter en av Fuerteventuras vackraste stränder, kan semesterorten Jandia vara något för dig. Här finner man nämligen en 30 kilometer lång sandstrand – perfekt om du reser med barn. I Jandia hittar du också vindsurfare från hela världen, då området är perfekt för detta ändamål. El Cotillo är en annan populär strand på ön. Här möts du av magnifika, svarta klippor och det turkosa havet. Stranden är populär både bland surfare och barnfamiljer.

Fuerteventura: Charterresor med Spansk atmosfär

Staden Corralejo ligger på norra delen av Fuerteventura, och har en genuin spansk atmosfär med ett lugnt tempo. I Corralejos lilla hamn finns det flera trevliga och bra restauranger, med ett varierat utbud av bland annat fisk & skaldjur och fantastisk tapas. Utelivet i Corralejo är fokuserat på barliv, här finns allt från jazz till rockbarer. Tycker du om att fynda och shoppa under din semester? På Fuerteventura hittar du ett stort utbud av vackra träföremål som exempelvis skålar, skedar och kastanjetter.

Fuerteventura passar alla, ön erbjuder många olika sportaktiviteter och mer avskilda platser för den som vill komma bort från vardagens stress.

Charterbolag med charterresor till Fuerteventura

Billiga charterresor med Apollo
Billiga charterresor med Escapeaway
Billiga charterresor med TripX
Billiga charterresor med Ving
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.