Bild av Nyhavn i Köpenhamn vid skymning med färgglada byggnader och båtar längs kanalen.

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Köpenhamn.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Köpenhamn

Köpenhamn är huvudstaden i Danmark, med 1,2 miljoner i tätorten. Staden är belägen på ön Själland vid Öresund. Sedan år 2000 är Köpenhamn sammanbunden med Malmö och den fantastiska Öresundsbron. Åk till Köpenhamn för att uppleva både storstadsliv, kultur, historisk arkitektur och modern design.

Kungliga Köpenhamn

Hemmet för den danska kungafamiljen utgörs av fyra identiska palats som bär namnet Amalienborg. I mitten av gården finns ett åttakantigt centrum som är öppet för allmänheten. Här finns också ett kungligt museum som är väl värt ett besök för den som är intresserad av Danmarks kungliga historia.

Rosenborg Palatset är ett litet, men vackert renässans-palats, omgivet av Kungsträdgården som är en av de mest vackra parkerna i Köpenhamn. Palatset fungerar både som ett museum för dansk kunglig historia, men är också hem för kronjuvelerna som finns att beskåda i katakomberna under slottet. Missa inte att se på när Högvakten marscherar genom Köpenhamns centrum mellan Rosenborg och Amalienborg för vaktavlösningen, en gång per dag.

Världsberömd dansk design i Köpenhamn

Få kan väl ha missat att Danmark är världsberömt för dess design i världsklass. Gör ett besök på Dansk Design Center i Indre By för att ta del av tillfälliga och permanenta utställningar, olika showrooms och workshops i samband med dansk design. Själva byggnaden är ritad av den berömda arkitekten Henning Larsen.

Är du intresserad av porslin och dess historia i Danmark ska du inte heller missa att besöka Royal Copenhagens berömda flaggbutik. Meldahls Smedie på Christianshavn drivs av den Kungliga danska Arkitekthögskolan, och här visas intressanta utställningar från elever på skolan. Köpenhamns flygplats Kastrup är belägen nära till Köpenhamns stadskärna. Kastrup är en modern flygplats som som fått höga betyg både för dess design och funktion.

Det finns incheckningsdiskar och självbetjäning tillgängligt, vilket kan minska väntetider.

Köp dina billiga flygbiljetter från Stockholm-Skavsta-Nyköping till Köpenhamn redan idag!

Populära flygplatser med avresa till Köpenhamn