Interiör panoramavy av magnifik glaskupolbyggnad med eleganta valv och affärer.

Billiga flygbiljetter till Milano

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Milano

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
24. maj 26. maj
GOT
BGY
BGY
GOT
Ryanair Direkt
Ryanair Direkt
Från kr. 1 001:- Välj
30. aug 9. sep
GOT
BGY
BGY
GOT
Ryanair Direkt
Ryanair Direkt
Från kr. 2 161:- Välj

Mäktiga Milano med mode, konst och mycket mer

Besök Milano, Italiens nav för mode, näringsliv och ekonomi. I dag är det den stad i Italien som man som besökare oftast upplever som mest välputsad och modern. Milano är i praktiken ett designcentrum, och det märks på precis allt från choklad till parkbänkar.

Milano och Italien

Milano är många saker, men som turist i Italiens andra största stad (1,3 miljoner invånare) skall man i varje fall besöka två sevärdheter; Katedralen Duomo di Milano och Leonardo da Vincis världsberömda målning ”Nattvarden”.

Katedralen ligger i centrum, och man kan inte undgå den fantastiska byggnaden. Katedralen har hela 3 200 statyer och 135 spiror, och på toppen av den finns Milanos landmärke – den 3 meter höga och guldbelagda Madonninan. Katedralen är en verkligt imponerande syn, och det tog över 400 år att färdigställa den. Bygget fortskrider dock än idag, och den är nu världens fjärde största kyrka.

Shopping i Milano

Italienarna är kända för att vara passionerade av mode, och Milano formligen översvämmas av elegans i alla de berömda butikerna.

Här finner man shoppingparadis som Gucci, Armani och Valentino. Milanos unga och vackra är mycket diskreta i sitt klädval, som ofta domineras av eleganta tillbehör och stilrena men praktiska skor. I Milano finns också en framträdande hantverkstradition, och det finns gott om lokala marknader som säljer regionala specialiteter, både när det kommer till mat och kläder.

Mat i Milano

Mat är något som ligger varje italienare varmt om hjärtat. Man är stolt över sitt gastronomiska kulturarv och sina utsökta viner, och man tillbringar gärna många timmar runt middagsbordet. Italienska restauranger serverar sällan annat än italienska rätter, vilket ofta betyder 3 eller 4 rätter. På en italiensk restaurang förväntas det ofta att du äter minst 2 förrätter, huvudrätt och till sist dessert, frukt eller ost.

Både det traditionella italienska köket och det nyare, modernare köket är populärt i Milano, och det kan varmt rekommenderas att prova båda.

Mest populära flygplatserna i Italien

Populära resmål i Sydeuropa