Milan

Hotell i Milan

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Bo billigt i Milano

Jämför hotellpriser - Klicka här

Den andra mest befolkade staden i Italien efter Rom är Milano, huvudstad i Lombardien, och belägen i den norra delen av landet.

Modecenter

Världsberömd som ett av världens absoluta modecentrum, är Milano en vacker stad med gator och torg omringade av storslagen arkitektur, en värld av ledande designerbutiker, och ett överflöd av karaktärsfulla kaféer, fulla av både lokalinvånare och besökare som sippar på en autentisk cappuccino eller kaffe latte. Tvärtemot vad många tror så behöver man dock inte tömma bankkontot för att ha råd att besöka denna modehuvudstad. Med lite tålamod går det faktiskt att hitta flera billiga hotell i Milano.

I Milano flyger haute couture från catwalken till designerbutiken inom ett par veckor, vilket gör staden till en av de bästa i världen för shopping av just modekläder. Stadens "Rectangle of Gold", eller guldtriangeln, är där du finner Milanos absolut bästa butiker, som alla ligger i samma område, vilket gör det enklare att gå från butik till butik. Om priserna här ligger bortom din budget, finns tröst att hämta i butiker som har utförsäljning, bland annat i Galleria Vittorio Emanuele II som är full av designmode till nedsatta priser.

Shopping
Om du planerar din semester med shoppingterapi i fokus, blir du säkerligen glad över att höra att det finns en handfull billiga hotell i Milano, som också är belägna nära de viktigaste shoppingdistrikten.

Kultur
Om du har mer smak för historia och kultur än mode, kommer du också bli bortskämd med möjligheterna i Milano. Här kan du bland annat betrakta den mytomspunna "Nattvarden" – den berömda målningen av Leonardo då Vinci som finns i klostret Santa Maria della Grazie. Ta en hiss till toppen av den 500 år gamla kupolen och njut av utsikten. Missa inte heller att utforska de 12 minimuseerna i Castello Sforzesco, eller beundra en del av Milanos bästa konst i konstmuseumet Pinacoteca di Brera.

Efter du har fått nog av shopping eller vandrat runt tillräckligt bland tusentals års historia och konst, kan du ta det lugnt och koppla av genom att skämma bort dig en stund på något av stadens många kurhotell. Även flera billiga hotell i Milano har egna spa-avdelningar. Självklart får man inte heller missa att njuta en klassisk espresso på något av stadens många kaféer, och naturligtvis avsluta dagen med lite kulinariska läckerheter på någon av Milanos många restauranger.

Hitta billigt hotell i Milano
Är du på jakt efter ett billigt hotell i Milano kan vi varmt rekommendera att använda sökfältet överst på sidan. Vi söker igenom de stora bokningssidorna, jämför priserna, och presenterar sedan de lägsta hotelpriserna till dig.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.