Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Norra Thailand

- Välj ort -

Sevärdheter

Chaing Mai Zoo (Norra Thailand)
Den zoologiska trädgården i Chiang Mai grundades i 1920 och var ursprungligen en amerikansk missionärs privata samling. Han donerade trädgården till staden, när han pensionerades. Det finns över 6000 djur i trädgården, som bland annat har 12 pingviner. De första som någonsin setts i Thailand.
Doi Inthanon Nasjonalpark (Norra Thailand)
Nasjonalparken har fått sit navn etter Thailands høyeste fjell, Doi Inthanon, som ligger i parken. Men det er ikke det eneste storslåtte naturfenomenet som gjemmer seg i parken. De vakre fossefallene Mae Klang, Mae Ya og Vivacharatarn er fantastiske når de faller nesten loddrett ned klippesiden og kaskader av vann står ut til alle sider.
Elefantshow (Norra Thailand)
Elefanten er gjennom århundrer blitt brukt som arbeidsdyr i det nordlige Thailand, og blir det stadig. Når tunge teaktresstammer skal flyttes gir elefantene en hjelpende snabel. Rundt omkring i Nordthailand ligger det elefantleirer hvor dyrene trenes. I de fleste av disse leirene oppføres det show for turistene, så de kan se hvordan dyrene arbeider.

Område och stadsguider

Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.