Charterresor  till Alcudia

Charterresor till Alcudia

Billiga resor till Alcudia

Alcudia – Mallorcas paradis

Bedöm resmål
4,5
(53 omdömen)
På den världsberömda semesterön Mallorca – verkligen ett resmål utan motstycke - finner man en liten bit av paradiset i staden Alcudia. Områdets 14 kilometer långa sandstrand tillhör tveklöst öns bästa, och hotellen i området är en härlig mix av luxuösa, plånboksvänliga och barnvänliga anläggningar.

Stadens fördelaktiga läge ger fantastiska möjligheter för den aktiva semesterfiraren, där Mallorcas härliga natur kan utforskas på alla världens sätt. På de framstående restaurangerna i Alcudia finner man dessutom ett osedvanligt gott urval rätter, tillagade med lokala råvaror och färsk fisk från havet, som självklart serveras med lokalproducerat vin i världsklass. Sök efter charterresor till Alcudia, och se fram emot den perfekta semestern!

Stranden Platja d’Alcudia
Den kritvita sandstranden, som sträcker sig längre än ögat kan nå, är med sitt stillsamma och lugna vatten en ytterst barnvänlig och avkopplande strand. På denna breda strand finner man otaliga aktivitetscenter, strandbarer, solstolar, volleyboll-nät och dykcenter. Här kan man bland annat hyra vattenskidor och åka iväg på dykutflykter, eller varför inte bara besöka någon av de många strandbarerna, och njuta en espresso eller ett glas svalt vin?

De flesta av Alcudias hotell och semesteranläggningar ligger ut mot Platja d’Alcudia, och finns i alla prisklasser, storlekar och varianter – några barnvänliga, några med diskotek, några små och romantiska, och andra all-inclusive.

Alcudia med omgivningar
Naturen som ligger runtomkring Alcudia är överraskande vacker och bjuder på fantastiska möjligheter. Speciellt kan cykel- och vandringslederna rekommenderas. Ger man sig iväg på en cykel- eller vandringstur i den mallorcanska naturen, så kan man också passa på att avsätta lite tid för ett besök på någon av de många vingårdarna, där man självklart kan provsmaka gårdarnas goda viner.

I Alcudias gamla stadsdel finner man de bästa tapas-restaurangerna, shoppingmöjligheter, arkitektoniska pärlor och gott om historiska sevärdheter. För ungdomliga själar är det dessutom här som Alcudias fantastiska och tillika berömda nattliv utspelar sig.

Charterbolag med charterresor till Alcudia

Billiga charterresor med Escapeaway
Billiga charterresor med TripX
Billiga charterresor med Ving
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.