Solnedgång över en livlig storstad med historiska byggnader och trafikerade vägar.

Billiga flygbiljetter till Madrid

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Madrid, Barajas

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
20. feb 6. mar
GOT
MAD
MAD
GOT
Air France 1 stopp
Air France 1 stopp
Från kr. 1 932:- Välj
11. aug 18. aug
ARN
MAD
MAD
ARN
KLM 1 stopp
Norwegian Air 1 stopp
Från kr. 2 461:- Välj
25. jun 30. jun
ARN
MAD
MAD
ARN
KLM 1 stopp
Vueling Airlines 1 stopp
Från kr. 2 499:- Välj
3. jul 7. jul
GOT
MAD
MAD
GOT
Wizz Air Vueling Airlines 2 stopp
Air Europa Norwegian Air 1 stopp
Från kr. 2 795:- Välj
11. jul 14. jul
ARN
MAD
MAD
ARN
Wizz Air Air Europa 2 stopp
Air Europa Wizz Air 2 stopp
Från kr. 2 994:- Välj
8. jul 22. jul
ARN
MAD
MAD
ARN
AirBaltic 1 stopp
Jat Airways 1 stopp
Från kr. 3 183:- Välj

Hitta din flygbiljett till enastående Madrid

SPANSK CHARM: Om du är på jakt efter en mångsidig storstadsweekend, är Madrid en bra start, i och med att den spanska huvudstaden har allt.

Som ett kraftcenter i mitten av den iberiska halvön ligger Spaniens huvudstad, Madrid.

Det är en kosmopolitisk stad som kombinerar den mest moderna infrastrukturen med sitt rika historiska kulturarv. Madrid är en ekonomisk, finansiell jätte som genomsyras av dess arv från århundraden av spännande historia.

Kung Filip II gjorde Madrid till huvudstad år 1561 i hans enorma imperium. Den historiska stadskärnan är känd som Madrid Los Austrias, det finns en tydlig hänvisning till den habsburgsk-österrikiska monarkin. Den spektakulära Plaza Mayor invigdes år 1620 och är en av de mest populära och typiska platserna i Spanien. Här finns tydliga historiska spår från 16:e och 17:e århundradena, som den praktfulla kolonialmakt Spanien en gång i tiden var.

Om man vill resa runt i Spanien, så rekommenderas det att välja ”flera stopp” på Travelmarkets resesökmotor istället för bara ”tur/retur”. På så sätt kan man lägga till fler flygrutter till sin resa. Det är ett riktigt enkelt sätt att planera resan på.

Kultur och museer
Nära Plaza Mayor finns ett område känt som ”aristokratiska centrum”, där kronan på verket är det kungliga palatset.

Det är en imponerande byggnad från 1700-talet, och som byggdes i både barock och klassisk stil.
Tätt på slottet ligger Plaza de Oriente-torget, Teatro Real operahuset, och den moderna katedralen La Almudena, som invigdes år 1993 av påven Johannes Paulus II .

I förbindelse med Puerta del Sol-torget finner turister ett stort antal butiker och ”Paseo del Arte”. Namnet ”konst-rundan” avser stadens många museum, palats och trädgårdar i världsklass. Konst och kultur spelar en nyckelroll i Madrids kulturella liv. Huvudstaden har över 60 museer, som täcker alla områden av mänsklig kunskap.

Bland höjdpunkterna finns Prado-museet, en av världens viktigaste konstgallerier och Thyssen-Bornemisza-museet, med över 800 målningar som sträcker sig från primitiva flamländska konstnärer till avantgardet.
Eller vad sägs om en tur till Reina Sofía – det nationella konstcentrum för samtida spansk konst med verk av Picasso, Joan Miró, Salvador Dalí och Juan Gris? Det rekommenderas!

Madrids omfattande och välskötta parker och trädgårdar är vackra, grönområden för både boende och besökare. Här kan man njuta av solen eller ta en skön promenad. Madrid är en av de grönaste huvudstäderna i Europa.

Dagtid erbjuder staden mångsidig underhållning från dess traditionella gatu-danser, till populära festligheter i San Isidro som tjurfäktning festival. Allt detta förpackat i en ljuvlig doft och av sprudlande färgbombardemang som bara existerar i Spanien.

Madrids internationella flygplats tar varje vecka emot över 1.000 flygningar från hela världen. Staden besöks av många turister, som vill uppleva en storstadssemester, men också konferensdeltagare strömmar genom flygplatsen och ut till dess två stora konferensanläggningar och till det moderna mässcentrum, Campo de las Naciones.

Flygresor till Madrid kan därför erhållas genom en lång rad av olika flygbolag. På Travelmarket.se kan man söka efter både lågprisbolag och traditionella flygbolag, och det är en bra idé att jämföra priserna.

Nattliv och upplevelser
Som en av de mest eftertraktade städer för storstadsweekends, har semestergästera naturligtvis, förväntningar på ett livligt nattliv – och det har Madrid!

Den spanska passionen för livet återspeglas i vackra konserter, utställningar, balett-föreställningar, teater och filmvisningar. Turister kan uppleva allt i Madrid. Naturligtvis finns det även möjlighet att njuta och smaka på ett brett urval av de bästa spanska och internationella rätterna.

Madrids livliga nattliv med dess populära barer och pubar är en annan viktig attraktion i Spaniens huvudstad. På grund av stadens kosmopolitiska och internationella synlighet, är dess rika mångfald och atmosfär enastående. Här finns barer, pubar, nattklubbar och flamenco-hallar för alla smaker.

På Travelmarkets sökmotor kan man naturligtvis söka både efter tur- och returbiljetter till härliga Madrid.

Mest populära flygplatserna i Spanien

Populära resmål i Sydeuropa