Madrid

Hotell i Madrid

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Bo billigt i Madrid

Det mest anmärkningsvärda med Madrid är utan tvekan stadens många museer och konstgallerier. Pradomuseet, Reina Sofia och Thyssen-Bornemisza-museerna är tillsammans vad som brukar kallas "gyllene triangeln" i Madrid, och är hem till en mängd mästerverk från några av de bästa konstnärerna världen någonsin har skådat.

Det ikoniska Gran Via är också en plats man inte får missa. Här är det fullt av butiker, kaféer, barer, restauranger och ett kasino, och är du på jakt efter billiga lägenheter i Madrid så kan detta område vara en bra start. Hela denna del av staden brummar alltid av energi och folkliv.

Madrid är huvudstad och den största staden i Spanien, belägen i mitten av landet. Även om den är ett viktigt europeiskt affärscentrum med myndigheter, kontor och handelscentrum, lockar den också ett stort antal internationella turister varje år. Många av de resenärer som kommer hit, gör det för att beundra de kulturellt intressanta platserna och för den historia som staden bär på. En annan anledning är att det finns gott om billiga hotell i Madrid, och när man slår ihop alla ingredienser är det inte konstigt att staden är så populär som den är.

För familjer och andra som letar efter lite lättsinnig underhållning, finns Madrid Zoo, som är hem till ett stort antal både inhemska och internationella arter. Andra populära turistmål är El Retiro Park med sina vackra statyer och fontäner, El Rastro, den gigantiska loppmarknaden, och den enorma nöjesparken Parque Warner Madrid – tidigare Warner Bros Park.

Den lokala maten måste man som besökare naturligtvis också smaka på, och med ett så stort urval av billiga och mysiga kaféer, såväl som extravaganta lyxrestauranger, är det aldrig långt till ett inbjudande matställe som passar både din budget och din smak.

Staden tar varje år emot tusentals besökare. Dels är det de internationella resenärer som har rest runt halva planeten för att ta sig hit, men också många Spanjorer väljer att förlägga sin semester till huvudstaden. Hotellen i Madrid är lika varierade som stadens matställen, och det är aldrig särskilt svårt att hitta ett boende med bra valuta för pengarna.

Hitta ett billigt hotell i Madrid
Oavsett om du letar efter ett billigt hotell i Madrid eller föredrar något med lite mer lyx, så finns garanterat flera olika alternativ att välja mellan.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.