Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Hawaii

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 12 174:- Från 19 746:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Oahu øen (Hawaii)
Oahu är en av de mest kända och populära Hawaii-öarna. Här finner man Honolulu, Waikiki och Pearl Harbour. Ön har en sagolik natur med berg, dalar, turkosblå bukter och inte minst kilometerlånga, vita sandstränder. PÅ Oahu finns också goda möjligheter att surfa, snorkla och dyka.
Ön Maui (Hawaii)
Maui går under smeknamnet dalön på grund av den stora dal som skiljer de två utsläckta vulkanerna Haleakala och Puu Kukui. Ön är mest berömd för sina sagolika strandområden med fina dyk. och snorklingsmöjligheter. Men ön har också en vacker natur, som absolut är värd att upptäcka. På östkusten finner man bland annat områden med tjock regnskog, fascinerande djur och nötkreaturfarmar.
Staden Honolulu (Honolulu)
Honolulu har vackra, vita sandstränder fyllda med svajande palmer, men Honolulu är mer än hav och strand. Staden är livlig med en atmosfär sm tidvis kan upplevas som kaotisk. Staden har varit under västligt, asiatiskt och polynesiskt inflytande, vilket betyder att tillresande kan uppleva en spännande och blandad kultur. Många besökande kommer vart år, och det är alltid något på gång i Honolulu.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.