Covid-19 - UD:s reseinformation

Resguide till Siam Bukten

- Välj ort -
Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 7 555:- Från 9 496:- -
Priserna är givna per person

Fakta

Top

Reseförberedelser

Top

Lokala förhållanden

Top

Tidszon

När klockan är 12.00 i Sverige är den 18.00 i hela Thailand. Thailand byter inte till sommartid, så på sommaren är det bara fem timmars skillnad.

Kultur och underhållning

Längs de underbara stränderna i området kan alla former av vattensport utövas. Pattaya är känd för sina läckra dragshows, där män uppträder iförda kvinnokläder och makeup. Det är i stort sett omöjligt att se att det är män och inte kvinnor som står på scenen.

Övernattning / Hotell

Top
Övernattningsmöjligheterna är många. I Hua Hin och Pattaya finns hela spektret, från lyxhotell över bungalows till anspråkslösa stugor. I de mindre städerna är utbudet knappt så stort. Hotellen är anspråkslösare men samtidigt av god standard. Beställ hotell i Siam Bukten här

Lokal transport

Top

Taxi

Det är inte något problem att få tag på en taxi i områdets större städer. De kan prejas på gatan och man bör komma ihåg att avtala prisen i förväg. Cykeltaxis är väl ägnade till mindre sträckor i städerna. De går snabbare i tät trafik och är billigare.

Övrig transport

Reser man runt i området finns det utmärkta buss- och tågförbindelser mellan städerna.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.